0

اخبار حوزه دین و اندیشه

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه
سه شنبه 3 مرداد 1391  10:43 PM

مسابقه جايزه ملی خدمات اجتماعی اسلامی در آمريكا برگزار می‌شود

گروه بين‌الملل: مسابقه جايزه ملی خدمات اجتماعی اسلامی از سوی شورای روابط اسلامی ـ آمريكايی ويژه مسلمانان و مراكز و نهادهای اسلامی سراسر آمريكا برگزار می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «CAIR»، شورای روابط اسلامی ـ آمريكايی با صدور فراخوانی از علاقمندان خواسته است برای شركت در اين مسابقه حداكثر تا تاريخ 11 شهريورماه سال جاری ثبت‌نام به عمل آورند.

در اين فراخوان از مسئولان مؤسسات اسلامی و فعالان و رهبران مسلمان آمريكا كه ابتكاراتی در زمينه خدمت‌رسانی‌های اجتماعی داشته‌اند، خواسته شده تا در صورت تمايل ضمن ثبت‌نام در اين مسابقات شركت كنند.

هيئت داورانی از سوی شورای روابط اسلامی ـ آمريكايی فعاليت‌های شركت‌كنندگان را مورد ارزيابی قرار می‌دهد و يك نفر به عنوان برنده اعلام می‌شود و جايزه بهترين خدمات اجتماعی اسلامی را دريافت می‌كند.

برنده اين مسابقه در تاريخ 8 مهرماه، در هجدهمين دوره ضيافت ساليانه شورای روابط اسلامی ـ آمريكايی كه در شهر «آرلينگتون» در ايالت ويرجينيای آمريكا برگزار خواهد شد، معرفی می‌شود.

«نهاد آواد»، مدير اجرايی شورای روابط اسلامی ـ آمريكايی اعلام كرد اين برنامه با هدف شناسايی افراد و مؤسسات فعال اسلامی در زمينه ارائه خدمات اجتماعی به مسلمانان و يا به طور كلی به اجتماع طراحی شده است.

وی افزود: افراد و مؤسسات شركت‌كننده در اين مسابقات بر اساس ميزان كيفيت و تأثيرات مثبت فعاليت‌هايشان بر جامعه، مورد ارزيابی قرار خواهند گرفت.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها