46 درصد دانش آموزان قم تا پایان برنامه پنجم باید به هنرستان بروند
شنبه 6 اسفند 1390 2:25 AM
|
به گزارش ایرنا، 'محمد حسین امین جعفری' شب گذشته در مراسم تجلیل از برگزیدگان هنرستان هنرهای زیبای قم در مجتمع فرهنگی شهید آوینی این شهر، اظهار داشت: این موضوع در بحث برنامه پنجم توسعه و سند تحول بنیادین نیز مورد تاكید و تكلیف قرار گرفته است.
وی افزود: طبق این دستور العمل به هر استان بنا بر وسعت و پتانسیل فرهنگی سهمیه ای تعلق می گیرد كه البته سهم استان هایی مانند اصفهان و مركزی از قم بیشتر است.
وی با اشاره به فواید حضور دانش آموزان در هنرستان ها،افزود: دانش آموزانی كه وارد هنرستان می شوند و دو سال لباس كار می پوشند مطابق تحقیقات علمی و میدانی وسیعی كه انجام شده 70 درصد آنها وارد بازار كار می شوند.
امین جعفری تاكید كرد: مشكل اشتغال كه دغدغه اصلی جوانان است را نیز از طریق همین هنرستان ها و مهارت آموزی دانش آموزان در رشته های مختلف مكانیك، برق، كامپیوتر و صنایع چوب و صنایع چاپ می توان حل كرد.
مدیر كل آموزش و پرورش قم با بیان اینكه هر كاری در قالب هنر ماندگار است،تصریح كرد:
هنر با فطرت و ذات انسان سروكار دارد و لذا باید اولیا و مربیان شیرازه آن را در وجود دانش آموزان پرورش دهند چون گاهی اوقات تاثیر یك كار هنری به مراتب خیلی بیشتر از یك سخنرانی است.
امین جعفری با اشاره به رتبه برتر دانش آموزان قم در جشنواره هنرستان های هنر های زیبای كشوردر كرج، اظهار داشت: این موفقیت ظرفیت و توانمندی دانش آموزان قم را در عرصه فعالیت های هنری در بین حدود40 هنرستان كشور ثابت كرد.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی