پاسخ به:تاریخچه چلو کباب
یک شنبه 4 مرداد 1388 5:40 PM
لازانیا با نان تست
نان تست=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=به مقدار لازم
گوشت چرخ شده=300 گرم
پياز رنده شده=1 عدد
گوجه فرنگي=2 عدد
فلفل دلمه سبز=1 عدد
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
سس بشامل
مواد لازم براي سس بشامل:
آرد سفيد=2 قاشق غذاخوري
كره=2 قاشق غذاخوري
پياز سفيد نرم شده=1 عدد
شير=2 ليوان
طرز تهيه سس بشامل:
1. كره را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد سپس پياز سفيد نرم شده را به كره اضافه كرده كمي تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس آرد را به كره اضافه كرده كمي تفت داده سپس شير را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مايه نرمي حاصل شود.
طرز تهيه مايه گوشتي لازانيا:
1. پياز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده همراه پياز به مدت 20 دقيقه تفت دهيد سپس گوجه فرنگي و فلفل دلمه ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. روي گوشت كمي آبجوش همراه رب گوجه فرنگي ريخته بگذاريد به مدت 30 دقيقه بپزد و آب آن تمام شود.
طرز تهيه لازانيا:
1. در ظرف پيركسي كمي سس بشامل ريخته و با قاشق روي آن را صاف كرده طوريكه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهاي تست را به ترتيب كنار هم در ظرف بچينيد.
2. روي نانهاي تست را با پنير ورقه اي پوشانده سپس روي پنير را با مايه گوشتي بپوشانيد.
3. روي گوشت را با نانهاي تست پوشانده سپس روي تمام سطح نان سس بشامل ريخته و روي سس بشامل پنير رنده شده بپاشيد.
4. ظرف را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.