اصلاح نقاط حادثهخیز زنجان تا پایان سال 92
سه شنبه 4 بهمن 1390 7:38 PM
اصلاح نقاط حادثهخیز زنجان تا پایان سال 92
خبرگزاری فارس: مدیرکل راه و ترابری استان زنجان گفت: تا پایان سال 92 همه نقاط حادثهخیز استان زنجان اصلاح میشوند.
علیرضا سقندلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی استان در راستای شناسایی نقاط حادثهخیز برنامهریزیهای لازم را انجام میدهد.
وی با بیان اینکه با پیشرفت تکنولوژی و پیشرفتهای جامعه بر میزان نقاط حادثهخیز اضافه میشود، افزود: افزایش تعداد خودروها موجب افزایش جادهها و آزاد راهها شده و این امر به افزایش نقاط حادثهخیز کمک میکند.
مدیرکل راه و ترابری استان زنجان با اشاره به فعالیتهای انجام شده در زمینه شناسایی نقاط حادثهخیز در استان بیان داشت: اداره کل راه و ترابری، پلیس راه و نماینده حمل و نقل و پایانههای استان زنجان در شناسایی این نقاط تلاش میکنند.
وی از شناسایی 120 نقطه و تقاطع حادثهخیز در استان خبر داد و بیان داشت: در پنج سال اخیر این نقاط در استان شناسایی شدهاند.
سقندلی دور برگردان سرب و روی زنجان، سه راهی سلطانیه، سجاس و طارم را از نقاط حادثهخیز استان برشمرد و گفت: نسبت به اصلاح این نقاط برنامهریزیهای لازم صورت گرفته است.
وی پل قرهباغ را از دیگر نقاط حادثهخیز استان عنوان کرد و گفت: این پل بر روی جاده ترانزیت قرار گرفته که مشکلاتی را برای همشهریان به وجود میآورد.
مدیرکل راه و ترابری استان زنجان با بیان اینکه برخی از نقاط حادثهخیز عملیاتی شده است، افزود: اصلاح برخی از این پروژهها نیز در دست اجرا است.
وی با اشاره به برنامهریزیهای اداره کل راه و شهرسازی استان در زمینه اصلاح نقاط و تقاطع حادثهخیز در استان تصریح کرد: در برنامههای سال جاری و سالهای 91 و 92 این نقاط اصلاح میشوند.
وی با اشاره به افزایش آمار تصادفات جادهای اظهار داشت: بیشترین علت تصادفات در جادههای استان مربوط به رانندگان، نقص فنی خودروها و جادهها است.
سقندلی با اشاره به اینکه در صورت رعایت قوانین جادههای استان امن هستند، افزود: اگر رانندگان با سرعت مطمئنه و قانونی حرکت نکنند همه محورهای استان خطرناک و حادثهخیز میشود.
مدیرکل راه و ترابری استان زنجان با اشاره به اینکه در سال جاری 86 مورد نقاط حادثهخیز در محورهای استان شناسایی شده بود، افزود: با تأمین اعتبارات 38 نقطه از نقاط حادثهخیز جادههای استان برطرف و فقط 15 نقطه باقی مانده است که در صورت تامین اعتبارات لازم آنها نیز برطرف میشود.
وی در ادامه با اشاره به طرح زمستانی این اداره خاطر نشان کرد: تدابیر لازم برای مقابله با هر گونه حوادث در جادههای استان در فصل زمستان اندیشیده شده است.
سقندلی یاد آور شد: با توجه به تجربیات سالهای گذشته امسال 45 اکیپ راهداری با 530 نفر راهدار و270 دستگاه ماشینآلات سنگین، نیمه سنگین و سبک در 25 نقطه از جادههای استان مستقر شدهاند.
وی با اشاره به اینکه اکیپهای راهداری براساس اولویتبندیهای انجام شده در نقاط حادثهخیز و برف گیر استان مستقر شدهاند، افزود: آزاد راه قزوین - زنجان - تبریز از اولویتهای نخست این اداره کل و راه اصلی زنجان به سمت تاکستان و زنجان - بیجار و محورهای سلطانیه و خدابنده در اولویتهای بعدی این اداره قرار گرفتهاند.
مدیرکل راه و ترابری استان زنجان با اشاره به اینکه استان زنجان دارای 5هزار و 640 کیلومتر راه اصلی و فرعی است تصریح کرد: نگهداری و ایمن کردن راههای استان از جمله اهداف و برنامههای این اداره کل است.
وی با اشاره به اینکه امسال برای راهداری در استان تدابیر مختلفی اندیشیده شده است، افزود: تشکیل یک گروه ویژه بازرسی از جمله این طرحها است.
سقندلی افزود: این گروه در طول سه ماه از راهدارخانهها پلیس راهها و پایگاههای امداد و نجات جادهای به طور غیر منتظره بازدید میکنند.
Irane aziz