معاون دانشگاه پزشكی بوشهر: برای اجرای طرح مدارس مروج سلامت اعتبار نداریم
سه شنبه 4 بهمن 1390 3:48 PM
|
به گزارش ایرنا، دكتر مهدی خواجه ییان یكشنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر افزود: اعتباراتی كه برای اجرای این طرح اختصاص داده شده 800 هزار ریال برای هر مدرسه است كه این مبلغ حتی هزینه چاپ پوستر نیز كافی نیست.
وی اظهار داشت: طرح مدارس مروج سلامت از چهار سال پیش در استان بوشهر آغاز شده و در آن 12 مدرسه در شهر بوشهر به عنوان پایلوت انتخاب شد.
خواجه ییان اضافه كرد: در این طرح آنچه برای سلامت دانشآموزان لازم است پیش بینی شده و بر همن اساس در این چهار سال در هر شاخص یكهزار و 500 صفحه مستندسازی كردهایم.
وی ادامه داد: مستند سازی صرف فقط رفع تكلیف است زیرا ما را به اهداف تعیین شده در این طرح نتیجه نمی رساند.
معاون فنی دانشگاه علوم پزشكی استان بوشهر یادآور شد: مدیران مدارس از این طرح استقبال خیلی خوبی داشته اند ولی ما به نتایجی كه میخواستیم نرسیدیم.
خواجه ییان اظهار داشت: برای همكاری مطلوب دستگاهها و انجام كار اثرگذار به مجوز و حمایت شورای سلامت نیاز داریم.
وی اضافه كرد: آموزش و پرورش بهای چندانی به اجرای این طرح نمیدهد و اداره كل نوسازی مدارس نیز هیچ همكاری با ما در این زمینه ندارد.
خواجه ییان بیان كرد: این طرح كار بزرگی است و به دلیل اینكه اولیا دانشآموزان را نیز درگیر میكند از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی، بهبود تغذیه در مدارس، سلامت محیط در مدارس، تحرك فیزیكی دانشآموزان، خدمات سلامت روان و مشاوره در مدارس، مشاركت والدین و ارتقا سلامت كاركنان مدارس را از جمله اهداف اجرای طرح مدارس مروج سلامت ذكر كرد.
معاون فنی دانشگاه علوم پزشكی استان بوشهر گفت: پیشنهاد میكنیم با اختصاص منبع مالی مشخص برای نوسازی، تعمرات و تجهیزات مدارس با نظارت اداره مربوطه از طریق هماهنگی در ابتدای هر سال توسط آموزش و پرورش به تسریع و تسهیل در اجرای این طرح كمك شود
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی