نظارت 72 اكيپ بازرسي بهداشتي دامپزشكي برعرضه فرآورده هاي خام دامي استان
یک شنبه 2 بهمن 1390 6:47 PM
تعداد 292 نفر از پرسنل و همكاران نظارت بهداشتي اين اداره كل در قالب 72 اكيپ ثابت و سيار در سطح شهرستان هاي استان به منظور عرضه بهداشتي محصولات و فرآورده هاي خام دامي از اماكن توليد ، توزيع و عرضه آنها سركشي و نظارت مي نمايند .
نظارت 72 اكيپ بازرسي بهداشتي دامپزشكي برعرضه فرآورده هاي خام دامي استان
به گزارش روابط عمومي اداره كل دامپزشكي مازندران، مجيد مختاري مدير كل دامپزشكي استان با اشاره به اينكه 72 اكيپ ثابت و سيار بازرسي بهداشتي دامپزشكي در ايام ماه مبارك رمضان بر عرضه فرآورده هاي خام دامي در سطح استان نظارت مي كنند گفت : كارشناسان و بازرسين بهداشتي دامپزشكي استان مازندران با تشكيل اكيپ هاي ثابت و سيار با همكاري ساير دستگاههاي مرتبط در سطح استان بر عرضه فرآورده هاي خام دامي نظارت مي نمايند .
مختاري در ادامه به تعداد اين اكيپ ها اشاره كرد و افزود : تعداد 292 نفر از پرسنل و همكاران نظارت بهداشتي اين اداره كل در قالب 72 اكيپ ثابت و سيار در سطح شهرستان هاي استان به منظور عرضه بهداشتي محصولات و فرآورده هاي خام دامي از اماكن توليد ، توزيع و عرضه آنها سركشي و نظارت مي نمايند .
مختاري در ادامه افزود اكيپ هاي سيارستادي اداره نظارت بر بهداشت عمومي اين اداره كل متشكل از كارشناسان و بازرسين بهداشتي دامپزشكي نيز بصورت مستمر در طول شبانه روز ضمن سركشي و بازديد از اينگونه اماكن ، بر نحوه عملكرد بازرسين بهداشتي دامپزشكي در سطح استان نيز نظارت مي نمايند .
مدير كل دامپزشكي استان نيز از كليه هم استاني هاي عزيز درخواست نمود تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتي مانند فروش گوشت قرمز فاقد مهر بازرسي دامپزشكي ، فاقد برچسب مشخصات ( TAG) ، فروش لاشه مرغ غير بسته بندي شده ، حمل غير مجاز گوشت در خودروهاي غير مجاز و فاقد يخچال ، فروش انواع گوشت و فرآورده هاي خام دامي داراي ويژگيهاي نامطلوب و عرضه غير بهداشتي انواع فرآورده هاي خام دامي ، مراتب را به شبكه هاي دامپزشكي شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا پيگيري و اقدام لازم صورت پذيرد .