0

مسابقه سوگواره صفر

kk1335rr
kk1335rr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7

پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
چهارشنبه 28 دی 1390  3:25 AM

سوال تستی

پاسخ

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

بدون سوال 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

حضرت محمد(ص)، در جنگ بدر ترجیح دادند که به مصلحت مسلمین ، اسرا فدیه بدهند و آزاد گردند.. آنان كه ثروت و مال داشتند، با پرداخت فدیه آزاد گردیدند و چند تن از اسیران كه خواندن و نوشتن مى‏دانستند، به دستور پیامبر(ص) به آموزش كودكان مسلمان پرداختند، قرار بر آن بود كه هر­یك از آنان پس از آنكه ده تن از كودكان مسلمان را خواندن و نوشتن آموختند، بدون پرداخت فدیه آزاد گردند و این براى نخستین بار و آخرین بار در تاریخ بشر بود كه به فرمان پیامبر(ص)، آموزش و دانش به جاى غنیمت جنگى پذیرفته گشت.

سوال 2 تشریحی:

رسول الله(ص) درباره‏ی امام حسن(ع) فرمود:

ای انس! حسن فرزند و میوه‏ی دل من است، اگر كسی او را اذیت كند، مرا اذیت كرده و هر كس مرا بیازارد، خدا را اذیت كرده است.   

در جای دیگر می فرماید: «حسن گل خوشبویی است كه من از دنیا برگرفته‏ام.»        

یكی از یاران پیامبر اکرم می‏گوید: پیغمبر(صلی‏الله‏علیه‏و‏آله) را دیدم كه امام حسن(علیه‏السلام) را بر دوش می‏كشید و می‏فرمود: «خدایا من حسن را دوست دارم، تو هم دوستش بدار.»        

شبی پیامبر خدا(صلی‏الله‏علیه‏و‏آله) نماز عشاء می‏خواند و سجده‏ای طولانی به جا آورد. پس از پایان نماز، دلیل را از حضرتش پرسیدند، فرمود: پسرم حسن، بر پشتم نشسته بود و ناراحت بودم كه پیاده‏اش كنم.                     

سوال3 تشریحی :

حضرت رضا(ع) می فرمایند: کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها