خوراک زردی کیجا
جمعه 27 آبان 1390 1:07 AM
زردی کیجا:
(زردی کیجا نام قارچی است که بومی مازندران است وبه رنگ زرد می باشد)
مواد لازم:
زردی کیجا 500 گرم
تخم مرغ 4-3 عدد
روغن به مقدار کافی
پیاز 4-3 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 2-1 قاشق
رب انار 2-1 قاشق
تخم انار ساییده 2-1قاشق
نمک و ادویه به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیاهی دم قارچها را با چاقو جدا می کنیم. قارچ را به مدت نیم ساعت داخل آب خیس می دهیم.سپس به همراه نصف لیوان آب روی حرارت گذاشته و بعد از اینکه چند قل خورد، آبکشی می نماییم.در صورت تمایل می توان قارچها را خرد نمود ویا اینکه به صورت درسته استفاده کرد. در این مرحله به کمک دست آب اضافی قارچها را خارج می کنیم.پیازها را به صورت خلال خرد کرده و با کمی زرد چوبه تفت می دهیم. رنگ پیازها که طلایی شد، قارچها را هم اضافه نموده مقداری تفت می دهیم .بعد از اینکه مقداری تفت داده شد رب انار ،رب گوجه فرنگی و تخم انار را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم .در این مر حله تخم مرغها را داخل مواد می ریزیم و بعد از اینکه تخم مرغها خودشان را گرفتند و کمی سفت شدند، در ظرف مورد نظر سرو می نماییم. در صورت تمایل مقداری سیب زمینی سرخ شده نیز در کنارش قرار میدهیم.(زردی کیجا را معمولا با نان میل می کنند