0

نماینده دماوند در مجلس: منابع اعتباری سد وادان دماوند تامین شد

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

نماینده دماوند در مجلس: منابع اعتباری سد وادان دماوند تامین شد
دوشنبه 16 آبان 1390  11:31 PM

خبرگزاری فارس: نماینده مردم شهرستان‏های دماوند و فیروزکوه در مجلس از تامین منابع اعتباری سد وادان دماوند خبر داد.

خبرگزاری فارس: منابع اعتباری سد وادان دماوند تامین شد

شاهرخ رامین در گفت‏وگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار کرد: چندی پیش نشستی با مسئولان استانداری تهران، آب منطقه‏ای تهران، فرماندار دماوند، بخشدار مرکزی و اعضای شورای اسلامی وادان در محل سد مستقر در این روستا برگزار شد.
وی ادامه داد: در جلسه پیگیری درخواست‏های مردمی در فرمانداری شهرستان دماوند نیز مقرر شد تا این سد دوباره با کاربری آب منطقه‏ای احداث شود.
رامین افزود: بنابراین سد وادان به سازمان آب منطقه‏ای تهران برای اجرای امور عمرانی باز گردانده شد.
نماینده مردم شهرستان‏های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این موضوع در مراحل بعدی در کارگروه تخصصی امور زیربنایی استانداری تهران مصوب دستگاه‏های اجرایی استان تهران شد.
وی ادامه داد: سپس مبحث احداث سد وادان برای تامین بودجه به معاونت بودجه استانداری تهران ارجاع داده شد.
رامین افزود: سرانجام طی برگزاری نشستی با مسئولان معاونت بودجه استانداری و آب منطقه‏ای تهران در محل استانداری اعتبار لازم برای اجرای مجدد سد وادان دیده شد.
نماینده مردم شهرستان‏های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی از آمادگی کشاورزان مستقر در نواحی روستایی اطراف این سد نظیر مرانک، وادان و تاسکین برای گذشت از هزینه استملاک اراضی در این پروژه خبر داد.
وی تصریح کرد: این گذشت کشاورزان به شرط جبران بخشی از خسارات توسط مسئولان محلی صورت می‏گیرد.
رامین ادامه داد: حق کشاورزان در موضوع جبران بخشی از خسارات مجدانه پیگیری می‏شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها