مدیر اسبق رادیو جوان: 17 هزار کانال تلویزیونی به دنبال ضربه زدن به عقاید مردم هستند
پنج شنبه 21 مهر 1390 7:39 AM
خبرگزاری فارس: مدیر اسبق رادیو جوان گفت: هم اکنون از 200 ماهواره موجود در فضا، 117 ماهواره برروی فضای ایران احاطه دارند و 17 هزار کانال تلویزیونی با هدف ضربه زدن به عقاید مردم در حال فعالیت هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، شهرام گیلآبادی پیش از ظهر امروز در نشست تکنولوژی تبلیغ که با محوریت کارکردها و تاثیرات رسانههای نوین در تبلیغ دین در سالن همایشهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه اگر انحصار پخش از رسانهها برداشته شود ماهوارهها در ارتباط با انسان قرار میگیرند، تصریح کرد: این اتفاق انسان را به موجودی با ارتباطات فراگیر تبدیل میکند.
وی افزود: تبلیغ دین در دنیا بحث بسیار پیچیدهای است که رسانهها بسیار روی آن کارکرده و هیچ کشوری نیست که فضاهای تبلیغ دین در آن شکل نگرفته باشد.
مدیر سابق رادیو جوان ادامه داد: امروزه در کلیساهای غرب از هر واسطه برای تبلیغ دین خود استفاده میکنند و رایجترین مدلی که امروز برای تبلیغ دین استفاده میکنند ارتباط آیینی است که متاسفانه ما اصلا از آن بهرهای نگرفتهایم.
وی بیان کرد: امروز ثابت شده است که مبلغانی که به مساجد میروند و منبرها را تبدیل به حلقه میکنند بسیار نتایج بهتری میگیرند و رسانههای جمعی هم میتوانند برای ما نقش همین حلقهها را ایفا کنند.
گیلآبادی با بیان اینکه امروزه انسان تبدیل به رسانه نوین شده است، گفت: طبق چشمانداز کشورمان باید در منطقه آسیای جنوب شرقی موثر و در جهان اسلام الهامبخش باشیم که این امر تهدیدی جدی از سوی دشمنان اسلام تلقی میشود.
وی تصریح کرد: یکی از آسیبهایی که در برنامه 5 ساله گروه 1+5 دیده شد، اسلام بود و با توجه به موقعیت ژئوپولوتیک ایران آنها به این نتیجه رسیدهاند که اگر ایران بتواند وفاق جدی را در جهان اسلام ایجاد کند قدرت هفتم دنیا خواهد بود و حتی قویتر از پنج کشور دیگر میشود و به همین دلیل تلاش خود را شروع کردهاند که با هر اقدامی از تحقق این مهم جلوگیری کنند.
* گسترش موبایل برای ضربه زدن به قدرتگیری ایران
این پژوهشگر گفت: یکی از همین اقدامها طرح هر ایرانی یک وبلاگ بود که مسئولان عالیرتبه آمریکا هم مستقیم بر استفاده از این ابزار برای ضربه زدن به ایران اشاره کرد و ابزار دیگر هم ترویج و گسترش موبایل و فضای سایبر بود که به شدت برروی آن سرمایهگذاری کردند.
وی با بیان اینکه بخش کوچکی از ارتباطات استراتژیک جنگ نرم است، اظهار کرد: دشمنان میخواستند یک هجمه جدی رسانهای و فضای سایبر علیه ایران راه بیفتد و به گفته نیکولاس برنز یک آنفولانزای نیویورکی را به راه انداختند که دوستهای آمریکا مقوم آن بودند.
گیلآبادی گفت: این آنفلوآنزا با توجه به پنج نکته اسلام، رهبران، مسئولان، اختلافات قومی و تعارضات دینی گسترش یافت که یکی از اقدامات در همین خصوص طراحی فیلترشکنها بود.
وی بیان کرد: یکی از اتفاقات دیگری که در همین خصوص برنامهریزی شده بود استفاده از هنر و فضاهای ماهواره و ارتباطات اجتماعی در آسیب بود و طراحی لباس بر این اساس شکل گرفت.
وی گفت: هم اکنون از 200 ماهواره موجود در فضا، 117 ماهواره برروی فضای ایران احاطه دارند و 17 هزار کانال تلویزیونی با هدف ضربه زدن به عقاید مردم در حال فعالیت هستند.
گیلآبادی عنوان کرد: از این میان کانالهای زیادی هستند که اختلافات میان شیعه و سنی را دامن میزنند و تلاش دارند تا مردم را به نقطهای برسانند که از هم و همچنین از حاکمانشان نفرت داشته باشند.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از اهداف این شبکههای ماهوارهای ایجاد اختلافات قومی و اختلافات دینی و مذهبی است، تصریح کرد: دشمن در این خصوص حرکت جدی را شروع کرده و حتی در همین قم شبکههای فعالیت میکنند که اختلافات مذهبی را دامن میزنند.
مدیر اسبق رادیو جوان همچنین با اشاره به برنامهریزی دشمنان در راهاندازی شبکههای اجتماعی فیسبوک بیان کرد: در این شبکه اجتماعی دشمنان به دنبال ایجاد فضاها و نهضتهایی هستند که تقدسگرایی را نشانه میرود و برای این کار از ائمه شروع کردهاند و آن دسته از ائمهای را که ما روی آنها کمتر کار کردهایم همچون امام نهم را مورد حمله قرار دادهاند.
وی افزود: در عصری که هر انسان میتواند یک رسانه باشد باید در این خصوص به طور جدی تلاش و طلبه کوله پشتی تربیت کرد.
گیلآبادی گفت: ما باید نبردهای تازه را در حوزه رسانه انجام دهیم و این نبردها تمهیدات لازم را به همراه خود به ارمغان بیاورند.
وی با بیان اینکه اگر طلبه کوله پشتی تربیت کنیم آگاهی به زمان و تجهیزات و تکنولوژیها روز بستر محیط سازی را تعیین کرده و مرزهای تدافعی ما را به عقب خواهند راند، اظهار کرد: امروز اگر دشمن در سوریه و لبنان به دنبال ایجاد اختلاف و درگیری است نشان از آن دارد که دشمنان از پشت مرزهای ما تا سوریه و لبنان عقب رانده شدهاند و از حالت تدافعی ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت حملهای است.
این استاد دانشگاه در پایان با بیان اینکه باید به ارتباطات غنایی توجه ویژهای صورت گیرد، خاطرنشان کرد: هر کدام از ایرانیها باید مبلغ دین، اندیشه و عقاید خود شوند و اگر ایرانیهای مقیم خارج به تبلیغ دین و عقاید و اندیشه خود بپردازند فشار از داخل خارج خواهد شد و دشمن را نشانه خواهد گرفت.