پیکارهای ترکیه میدان تدارکاتی بود؛ شایگان: قهرمان جهان میشوم
چهارشنبه 20 مهر 1390 8:32 PM
خبرگزاری فارس: ملیپوش قمی تیم ملی کاراته کشورمان گفت: با توجه به اینکه با آمادگی کامل در مسابقات جهانی شرکت کردهام، انگیزه زیادی برای قهرمانی در این رقابتها دارم.
محمد شایگان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم اظهار کرد: در خصوص شرایط خودم برای حضور در مسابقات جهانی 2011 مالزی باید بگویم که در اردوهای آمادهسازی و پیکارهای بینالمللی ترکیه به شرایط مطلوب رسیدهام.
وی تصریح کرد: تلاش زیادی برای کسب مدال در مسابقات کاراته قهرمانی جهان انجام دادهام، ضمن اینکه زیر نظر کادر فنی مجرب تیم ملی، تمرینات خود را به طور مستمر پیگیری میکنم و خوشبختانه از آمادگی بالایی برای موفقیت در این رقابتها برخوردارم.
ملیپوش قمی تیم ملی کاراته کشورمان بیان کرد: خوشبختانه مسئولان فدراسیون و کادر فنی تیم ملی، شرایط خوبی را در اردو برای ملیپوشان به وجود آوردهاند و کاراته کاهای حاضر در تیم ملی در ردههای سنی مختلف نیز از هر نظر در آمادگی خوبی به سر میبرند و آماده حضور پرقدرت در مسابقات جهانی 2011 کاراته جوانان و امید هستند.
وی با بیان اینکه قطعا نفرات تمام تیمها با قدرت در پیکارهای قهرمانی جهان حضور مییابند، عنوان کرد: تیمهای کشورهای مختلف با تمام قدرت در مسابقات شرکت میکنند و رقبای اصلی کاراته کاهای کشورمان نیز علاوه بر تیمهای آسیایی، کاراته کاهای کشورهای اروپایی نیز هستند.
شایگان که نخستین مدال طلای خود در رشته کاراته را در مسابقات قهرمانی 2010 آسیا را سال پیش در رقابتهای نوجوانان آسیا در کشور هنگ کنگ کسب کرد، در خصوص پیشبینی کسب مدال از رقابتهای جهانی 2011 مالزی ادامه داد: با توجه به اینکه از لحاظ بدنی در شرایط خوبی قرار دارم، تمام تلاشم کسب عنوان قهرمانی و مدال طلای رقابتهای این دوره است.
وی خاطرنشان کرد: هم در جریان رقابتهای لیگ باشگاههای کشور و مسابقات بینالمللی یونان و ترکیه و هم در اردوهای تدارکاتی مختلف، انگیزه اصلی من کسب آمادگی برای این مسابقات بود تا با دست پر به کشور بازگشته و زحمات خانواده و کادر فنی را جبران کنم.
قهرمان کاراته جوانان آسیا در سال 2011 که چندی پیش در مسابقات قهرمانی آسیا در شهر گوانگ جو چین نیز توانست به مدال طلا دست یابد، خاطرنشان کرد: در این میدان سطح آمادگی خود را محک زدم تا در ادامه برنامههای مورد نیاز برای کسب آمادگی کافی به منظور شرکت در پیکارهای قهرمانی جهان را به کمک مربی خود طراحی کنم.
دارنده دو مدال طلای قهرمانی آسیا در سالهای 2010 و 2011 با اشاره به آمادگی کامل شرکت در رقابتهای جهانی مالزی تصریح کرد: در رقابتهای بینالمللی ترکیه و بینالمللی یونان که با شرکت کاراته کاهای تیمهای مطرح برگزار شد، آمادگی و تجربیات ارزشمندی کسب کردم.
شایگان به عنوان عضو تیم ملی کاراته رده سنی جوانان کشورمان یکی از بختهای کسب مدال از مسابقات کاراته قهرمانی جهان در کشور مالزی در کاروان تیم اعزامی کشورمان است و امید زیادی میرود تا این ورزشکار ارزنده بعد از موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا، قهرمان جهان شود.