پاسخ به:چگونی استفاده از پک تمام درایور های دانلود شده بر روی سیستم؟
پنج شنبه 3 مرداد 1392 1:59 AM
سلام
چند روز پیش یه بسته از اینترنت دانلود کردم که نوشته بود دانلود تمام درایورهای سخت افزاری برای ویندوزهای اکسپی سون و ویستا که حجمشم حدود 1.73 گیگابایت بود ولی بعد از دانلود نتونستم نصبش کنم .
قبل از دانلود فک میکردم این یه ایمیجه که باید تو دی وی دی رایت بشه و به عنوان یه راه انداز سخت افزاری بصورت مادر ازش استفاده کرد ولی اون یه ایمیج نبود و پوشه های زیر توش هستش و من نمیدونم چطوری میشه ازونا استفاده کرد ؟؟!!
windows_2000-xp-2003_(x86)
و
windows_vista-7_(x86)_driverpacks
تو هرکدومشونم یه فایل خود اجرای زیپ و کلی فایل با پسوند 7z با اسم درایورها موجود هست.
چطور میشه از این فایلها برای نصب درایور های ویندوز و بروز رسانیشون استفاده کرد؟؟(آموزش!!)
با سلام
دوست عزیز
به طور قطع برنامه ای که شما دانلود کردید یک نصاب دارد از طریق نصاب برنامه اقدام کنید چون برنامه های نصب این پک ها با استفاده از 7زیپ یا فشرده سازهای دیگر و از طریق اکسترک کردن تحت کنترل این برنامه اقدام به نصب می کنند
در پوشه دنبال برنامه بگردید که یا نوشته SETUP یا اسم برنامه دانلودی روش هستش و حتما اولین برنامه Exe داخل پوشه است و برنامه های جانبی مثل 7zip در پوشه ای دیگر این برنامه ها با بررسی ویندوز و سخت افزار آخرین درایوهای موجود رو که دارید براتون نصب می کنند
موفق باشید
به نام خداوند بخشنده مهربان
روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.
یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.
به زودی در این محل نصب خواهد شد ...