سوپ ژولین
پنج شنبه 31 تیر 1389 5:18 PM
سوپ ژولین
هویج
:
۵۰۰
گرم
توت
:
۲
عدد
شلغم
:
۵۰۰
گرم
کلم
:
قدری
جعفری ساطوری شده
:
قدری
کرفس خرد شده
:
۱
عدد
پیاز
:
۱
عدد
کاهو
:
۱
عدد
کره
:
۱
قاشق سوپخوری
نخود فرنگی
:
قدری
تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید
.