پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)
یک شنبه 30 بهمن 1390 7:32 PM
عرض سلام
من در هفته بیستم اصلا امتیازاتم حساب نشد وچند بار هم گفتم وقول داده بودید که ترتیب اثر دهید ولی متاسفانه نشد
ضمنا در هفته های پیش قرار شده بود چون خیلیاعلام نتایج طول کشید وخیلی ها برای پیش بینی زحمت کشیده بودند 20 نفر را بعنوان برنده اعلام نمایید وجایزه بدهید که نشد امیدوارم به وعده ها وفا کنیم ممنون از زحمات شما.
با سلام خدمت کاربر پرو پاقرص تالار:
دوست عزیز عارضم که بنده پیش بینی شما را در آن هفته ندیدم و در یکی از تاپیک ها هم از شما پرسیدم و بعد از یک هفته که بررسی کردم پاسخی نداده بودید . ضمنا این کار در کل خلاف قوانین و مقررات مسابقه است و انشاءالله در این فصل رتبه ی بهتری را پیدا میکنید . در مرود میزان برندگان هم بنده پیشنهادات خودرا پس از ارسال به مدیران راسخون برای کاربران هم اعلام میکنم . یکی از این پیشنهادات برای این فصل دوبرابر شده همه جایه ها است به علت کثرت مسابقات و شرکت کننده ها که امیدوارم مورد موافقت قرار گیرد . در اینده از این تغییرات بیشتر خواهید شنید . ضمنا برای مسابقات این فصل طبق هماهنگی انجام شده با مدیر انجمن ها در هر هفته سه برنده خواهیم داشت دو برنده ی پک ورزشی و یک برنده ی پک فرهنگی.
کلیه کاربران در صورت داشتن پیشنهاد و انتقاد در مورد تغییرات ، حتما بیان نمایند .
سپاس