0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)
دوشنبه 25 دی 1391  4:18 PM

نقل قول doctor114

نقل قول yasbagheri

با سلام و عرض خسته نباشید با شما مدیر محترم

سوالی داشتم این برندگان پیش بینی مسابقات لیگ برتر چگونه انتخاب میشود ؟ نفرات چهارم به بعد چطور امتیازی به انها تعلق نمیگیرد ؟ در اخر این امتیازات چه طور میشود ؟

عذرخواهی میکنم من زیاد با قوانین مسابقات اشنایی ندارم

با تشکر

با سلام و عرض ادب:

مطلب زیر را مطالعه فرمائید و اگر باز هم سوالی بود در خدمتتون هستم:

انتخاب برندگان

شرکت کنندگان در این مسابقه در دو نوبت شانس برنده شدن دارند:

الف: برندگان هفتگی: تعداد این برندگان 3 نفر می باشد که پس از پایان بازی های هر هفته و تصحیح پیش بینی کاربران بر اساس امتیاز کسب شده معرفی می شوند. در حالتی که امتیاز چند نفر با هم برابر شود ، اولویت با کسانی است که زودتر در مسابقه شرکت کرده باشند . از آنجا که مسابقات در 34 هفته انجام می شوند، پس در مجموع تعداد 102 برنده در این حالت خواهیم داشت.

ب: برندگان کلی: پس از پایان 34 هفته مسابقات و جمع زدن کلیه ی امتیازات هفتگی کاربران شرکت کننده در مسابقات پیش بینی، لیست کلی کاربران شرکت کننده در مسابقات به دست می آید که بر اساس امتیاز بصورت نزولی مرتب شده  است. تعداد 10 الی 12 نفر از این عزیزان، جزء برندگان کلی محسوب می شوند. در لینک زیر می توانید رده بندی کلی کاربران را که هر هفته به روز می شود ، مشاهده نمائید :

برندگان پایانی مجموع امتیازات در کل هفته های لیگ برتر دوازدهم ، جام خلیج فارس

با سلام و عرض تشکر از شما مدیر محترم

پاسخ کاملا قانع کننده بود و از شما تشکر میکنم که به این سرعت پاسخگو بودید و لی سوالی داشتم تکلیف کاربران تازه واردی که از اول در این مسابقات شرکت نکرده اند چه میشود قاعدتا امتیاز این عزیزان نسبت به کسانی که از اول در این طرح شرک کرده اند کمتر است منظورم در خصوص برندگان کلی است که حضرتعالی فرمودید در پایان مسابقات پیش بینی انجام خواهد شد

با تشکر

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

تشکرات از این پست
sarhang
دسترسی سریع به انجمن ها