0

سايت هاي ميليون دلاري

 
sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 131

سايت هاي ميليون دلاري
یک شنبه 28 تیر 1388  10:30 AM


نويسنده:حسين کلهر
همه راه هاي ابلهانه براي ميليونرشدن در فضاي مجازي
جمال را يادتان هست؟ همان جوان هندي چايوالا آبدارچي. اگر بعد از ديدن فيلم «ميليونر زاغه نشين» نشسته ايد به خواندن کتاب هاي اطلاعات عمومي و دوره کردن «تاريخ تمدن» ويل دورانت که برويد در مسابقه «ستاره ها»ي ايرج نوذري يا «101» ناصر ممدوح شرکت کنيد و پولدار شويد، دست نگه داريد.خواندن اين 2 صفحه را درباره همه سايت هاي ميليون دلاري به همه دانشجويان عزيزي که فسفر مغزشان را در راه آموختن استاتيک، ديناميک، ژنتيک و باقي درسهاي دانشگاه مي سوزانند، توصيه مي کنيم.
Luckybreak wishbone.com
يادم تو را فراموش
ديگر لازم نيست صبر کنيد که مادر عزيزتان چلومرغ را بار بگذارد و سرسفره، قسمت سينه مرغ دست شما بيفتد و بعد از کلي زير و رو کردن، جناغ مرغ را گير بياوريد و يک رفيق پايه و بعد با هم جناغ بشکنيد. آقاي کن آهروني کار شما را ساده کرده؛ او استخوان جناغ پلاستيکي توليد مي کند و از طريق سايتش مي فروشد و کارش هم اين قدر گرفته که رکورد 30 هزار جناغ براي يک روز را هم داشته.
Antennaballs.com
مواظب مداد خود باشيم
سر مدادي را يادتان هست؟ همان عروسک هاي کوچک پلاستيکي يا پارچه اي که دمدم هاي اول مهر و باز شدن مدرسه ها در هر لوازم التحرير فروشي اي پيدايشان مي شد. يکي سرمدادي زي زي گولو داشت، يکي کلاه قرمزي و پسر خاله و آنها که خيلي  خارجکي و باکلاس بودند، سرمدادي شان بچه شر و شيطان خانوتاده سيمپسون بود. حالا با استفاده از همين ايده آبکي، يک سايت راه انداخته اند که سرآنتني ماشين طراحي مي کنند و مي فروشند. به اين مي گويند از آب کره گرفتن. خندانک هاي زرد يا هو مسنجر آن قدر محبوب هستند که هر جنس و کالايي را بتوان از طريق آنها آب کرد؛ حتي سر آنتني را. در قسمت هايي از اين سايت که ترجمه تحت اللفظي آن «توپ هاي سر آنتني اصل » بوده، سؤال هايي مطرح شده که خيلي مفيد است جواب هايش را بدانيم. اين سرآنتني ها در چين توليد مي شوند و از طريق يک سايت آمريکايي به فروش مي رسند. استفاده از جنس اسفنجي براي اين سرآنتني ها باعث مي شود که نياز به رنگ رو کار نداشته باشند و در برخورد با اجسام خارجي رنگشان نريزد و زشت نشوند. مسؤولان سايت به صورت افتخاري به ما مژده داده اند که شما مي توانيد با ارسال عکس هاي دلخواهتان سر آنتني هاي متنوع و منحصر به فردي سفارش بدهيد.
FitDeck.com
با شماره هفت
يک سايت خيلي خردمند و خرشانس، قديمي ترين و مزخرف ترين کالاي ممکن را آن لاين مي فروشد. کارت هايي که تصوير چند حرکت ورزشي نرمشي را روي آن نقاشي کرده اند و شما مي توانيد از بين آنها يکي را برداريد و مطابق شکل روي آن تمرين کنيد.اين آدم هاي با نمک براي هر دسته از اين
کارت ها که براي افرادي در گروه هاي سني مختلف طراحي و توليد شده اند، اسم هاي حقيقتاً يخي گذاشته اند و به نظر خودشان مهم ترين عامل فروش کارت ها هم اين اسم هاي ضايع بوده است. «تناسب اندام ساده شده است» شعار اين سايت است که توانسته با فروش 7/4 ميليون دلاري پوز کساني را بزنند که ادعا مي کنند دوره اين بچه مثبتي ها به سر رسيده. يکي ديگر از محصولات اين سايت جاکارتي اي است که مي توانيد با استفاده از آن، کارت هاي تمرين را مرتب و منظم کرده و حمل کنيد. يک نمونه از دستورات اين کارت ها:
1-گرم کنيد.
2-حرکات کششي انجام دهيد.
3-کارت ها را بر بزنيد.
4-يک کارت را به تصادف بيرون بکشيد.
5-تمريني را که روي کارت کشيده شده است، انجام دهيد.
6-اين کار را تکرار کنيد.
7-بدن را سرد کرده، تمرين را خاتمه دهيد!
PickyDomains.com
مرا مادرم نام مرگ تو کرد
قحطي اسم از زمان رستم و افراسياب نگراني شايعي بين والدين بوده. ملت براي انتخاب نام، گربه، ماشين و هر چيز ديگري سراغ فرهنگ اعلام و اسامي مي روند؛ کسي هم جلودارشان نيست. اما در دنياي اينترنت که هر اسمي فقط براي يک سايت يا يک وبلاگ استفاده مي شود، گنجينه اسم هاي تأثير گذار و شنيدني آدم ها هم زود ته مي کشد. حالا يک عده آدم زرنگ و باهوش دور هم جمع شده اند تا اين مشکل غامض را حل کنند. 50دلار مي ريزي به حسابشان، بعد محتواي سايت و خصوصيات اخلاقي خودت را ميل مي زني. بر اساس محتويات ارسالي به آنها، تا 10 عنوان را ثبت مي کنند تا بعداً مثل آلبوم بدهند به شما تا از هر کدام خوشتان آمد، به قيمت هاي خفني به تان بيندازند. اگر شما از عنوان خوشتان آمد که حالش را مي بريد؛ در غير اين صورت مبلغ دريافتي را به شما بر مي گردانند. اگر هم بخواهيد زير آبي برويد-چون سايت قبلاً ثبت شده است-دستتان به هيچ جا بند نيست.
اين سايت انتخاب اسم، يک بخش جالب ديگر دارد که شما به عنوان طرح اسم در آن عضو مي شويد و اگر اسم پيشنهادي شما مورد موافقت مشتري قرار گرفت و ثبت شد، 25 دلار به شما مي دهند. به اين مي گويند يک کاسبي منصفانه و پيشرو.
Doggles.com
خوشحالي تا کجا؟
طراحي عينک آفتابي براي حيوانات خانگي و فروختن آن لاين آنها هم کار جالبي است. در صفحه ورودي سايت يک آگهي بزرگ زده اند که روي آن نوشته: «نمونه کارهاي ما را در شبکه سي ان ان، انيمال پلانت و در سايت نشنال جغرافي ديده ايد». طراحي عينک دودي، نان داني طراحان اين سايت است که در سراسر جهان شعبه و مشتري دارد. مشتري ها مي توانند به شماره اي که در سايت داده اند، زنگ بزنند و نزديک ترين شعبه داگلز به محل زندگي شان را بپرسند و براي نونوار کردن هاپوي گرامي شان به آنجا مراجعه کنند. در بخش هاي ديگر سايت اين شرکت، نمونه هاي از مايو، کلاه، قلاده و حتي اسباب بازي براي حيوانات خانگي گذاشته شده است که در صورت تمايل جناب هاپو مي توانند سفارش دهند. برگ برنده داگلزيک جدول است که عينک آفتابي هاي معمولي سگ ها را با عينک هاي داگلز مقايسه مي کند؛ ضد مه، ضد اشعه ماوراي بنفش، سازگار با پوست حساس توله سگ و کلي فايده ديگر که خيال آن غربي هاي ضد خانه و خانواده و بچه و فرزند را از هر جهت راحت مي کند.
million Dollar Homepage.com
پول بده پيکسل بگير
اين ديگر خيلي دماغ آدم را مي سوزاند که يک جوان 21 ساله که معلوم نيست قبلاً پول براي خريدن يک فلافل لبناني را داشته يا نه، يک ميليون دلار از شرکت هاي گردن کلفتي مثل ياهو، گوگل، مک دونالدو... پول يا مفت بگيرد؛ آن هم پول چي؟ قيمت پيکسل. آلکس تيو يک سايت راه انداخته به اسم «وبگاه ميليون دلاري». صفحه اصلي سايت يک ميليون پيکسل مساحت دارد. او هر کدام از اين پيکسل هاي نان آور را يک دلار مي فروشد؛ مي کند به عبارتي يک ميليون دلار ناقابل براي هر کدام از اين صفحه ها. شعار بالاي سايت هم آن قدر جالب است که آدم فکر مي کند فقط همين آقاي آلکس خان امکان دسترسي به اينترنت وثبت دامنه را داشته است؛ «مالک يک قسمت از تاريخ اينترنت شويد». جالب تر اينکه اهالي ينگه دنيا هم حسابي با اين سايت حال کرده و تمام پيکسل هاي آن را خريده اند. حداقل خريد از اين سايت 100 پيکسل است اما رقابت شرکت ها براي داشتن آگهي بزرگ تر و توچشم تر باعث شد که آنها بيشتر مستطيل هاي 800 تا هزار پيکسلي را بخرند. روي علامت هر کدام از لوگوها که برويد، لينک سايت سفارش دهنده آگهي هم قابل مشاهده است. آقاي ميليونر هم در وبلاگش نوشته که ديگر نيازي به آپ ديت کردن آن نمي بيند. گويا رفته اين پول هاي باد آورده را به باد دهد.
Lasermonks.com
پرينتر را عشق است
8 تا راهب تارک دنيا ساکن صومعه اي بر فراز تپه هاي مونر و کانتي، از بس رنگ آفتاب را نديده اند و از مغزشان درجهت فک زني استفاده کرده اند، نهايت ايده شان اين بود که به ياد اجداد 900 ساله شان که توليد کنندگان حرفه اي «مرکب» (بله، مرکب؛ همان که قلم را تويش مي زنند) بوده اند، کارتريج هاي مردم را پر کنند.
مبلغ دريافتي از اين راه براي مصارف خيريه کنار گذاشته مي شود. پدر مک کوي يک روز که توي دفترش کار مي کرده، جوهر پرينترش تمام مي شود.
در مغازه هاي دور و برکلي دنبال يک کارتريج مي گردد که قيمتي عاقلانه داشته باشد و وقتي سرخورده و نااميد به دفتر بر مي گردد، ايده چنين تجارتي در سرش شکل مي گيرد. حالا از آن ايده خام اوليه، کار راهب ها به جايي رسيده که فروش آنها از 2 هزار دلار در سال 2002، به 2/5 ميليون دلار در سال 2005 رسيده است.
diapeeandwipees.com
کهنه فروشي هاي معتبر
خداييش چند بار توي فيلم هاي طنز تلويزيون ديده ايد که يک خانم که دستش تا مچ توي تشت رختشويي است، يکدفعه قاتي کرده و با صداي تيرانوسوروس فرياد زده: «آخه تا کي بايد کهنه بچه بشورم». از قضا يک خانم انگليسي هم از اينکه کهنه بچه هاي اربعه اش را توي کيسه نايلون بگذارد و دنبال خودش اين ور و آن بکشد، حسابي دلگير بود. کريستي رين يک روز با آقاي پدر بچه ها مي نشيند شور مي کند و با هم به اين نتيجه مي رسند که کيف هاي ويژه اي طراحي کنند تا کهنه بچه ها را در آن  بگذارند. آنها به هم مي گويند: «اين جا کهنه اي ها خيلي خوبه، خيلي کلاس داره، چرا به بقيه نديم؟». در سال 2005، 80 هزار از اين جا کهنه اي ها را به مردم قالب مي کنند. اين جا کهنه ها در 22 طرح و رنگ مختلف توليد مي شوند و قيمت هر کدامشان 15 دلار است. قابل توجه بوتيک دارهاي محترم! که اين کهنه داني ها در 120 بوتيک مختلف در سراسر دنيا به خانم هايي که در منزل طفل صغير دارند، عرضه مي شوند. ما حقيقتاً داريم به اين فکر مي کنيم که يک پاکت پلاستيکي تر و تميز و ضخيم با عکس و گل و بلبل هاي رويش را با چه رويي به اسم جا کهنه اي در اداره ثبت اختراعات ثبت کرده اند.
Santamail.org
نامه هاي بابا نوئلي
يادتان هست چند وقت پيش يک معلم انگليسي را چون به شاگردهاي مدرسه ابتدايي گفته بود بابا نوئل واقعي نيست، از کار بيکار کردند؟ خارجي ها هم مثل ما از 2 سالگي نمي نشينند با بابايشان مستند «شوک» را ببينند. همين مي شود که آن قدر نازنازي و وضايع بار مي آيند که تا نوجواني فکر مي کنند اين بابا نوئل واقعاً هست. پدر و مادرهاي از همه جا بي خبر هم که به فکر شفاف سازي وقايع نيستند و فقط مي خواهند دل پروانه اي بچه شان را شاد کنند، يک عالمه پول مي دهند به سايت آقاي بايرون ريز که ايشان از طرف بابا نوئل براي بچه ها از يک آدرس در آلاسکا نامه بفرستد. قيمت هر کدام از اين نامه ها مي کند به عبارتي 10 چوق. وقتي هم 200 هزارنامه از طرف اين بابا نوئل فرضي بفرستيد، مي شود 2 ميليون دلار در يک شب عيد. براي اينکه کلک بابا و مامان ها و بابانوئل هم معلوم نشود، هر ساله تعداد معدودي از اين نامه ها ارسالي مي شوند و به دقت مراقبند که قبل از کريسمس به دست بچه ها برسند.
منبع:مجله همشهري جوان شماره 214

 
               
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها