پاسخ به:اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه
یک شنبه 26 تیر 1390 1:16 PM
فتحاللهزاده: هنکه جانشين سرمربي استقلال نيست سرپرست باشگاه استقلال گفت: انتقادي از سرمربي تيم نبوده، بلکه از مظلومي خواستيم مانند ما محکم باشد و حرف از قهرماني بزند. |
علي فتح الله زاده در نشست خبري باشگاه استقلال گفت: هنکه را به عنوان مشاور فني مدير عامل و به عنوان مربي استقلال به استخدام باشگاه درآورديم. شما بهتر از من او را ميشناسيد. ايشان 10 سال در دورتموند فعاليت داشتند و با بزرگاني چون هيتسفيلد و سايرين کار کرده و با بازيکنان بزرگ ارتباطات نزديکي داشته است. او دو بار در دورتموند قهرمان باشگاههاي آلمان شده و 2 بار نيز در جام حذفي قهرماني را کسب کرده ضمن اينکه همراه با دورتموند توانسته قهرماني جام باشگاههاي جهان را در ژاپن و يک مقام قهرماني جام باشگاههاي اروپا را به ارمغان بياورد. وي ادامه داد: هنکه 5 سال در بايرن مونيخ به عنوان مربي کار و آخرين بار با کلينزمن همکاري کرده است. او در بايرن مونيخ هم 5 قهرماني ليگ و 2 قهرماني سوپر کاپ را به همراه آورده و با اين تيم هم يک بار قهرمان جام باشگاههاي جهان شده است. فتح الله زاده در ادامه در پاسخ به اين سؤال که تکليف هوار محمد با استقلال چه شد، عنوان کرد: هنوز با هوار در حال مذاکره هستيم و در کنار آن با وليد علي هافبک چپ تيم ملي کويت در حال مذاکره هستيم و تا فردا با يکي از اين دو نفر به توافق ميرسيم. سرپرست باشگاه استقلال در مورد جزئيات قرارداد هنکه که تا امروز رسانهاي نشده بود گفت: قراردادمان دو فصل است اما يک کميسيون در نظر گرفتهايم که اگر نحوه قرارداد تغيير پيدا کرد با شرايط جديد به کار ادامه دهيم. اميدواريم هنکه به 2 سال اکتفا نکند و 4 و 5 سال در فوتبال ايران بماند. اميدوارم با حضور هنکه به نظمي که آلمانيها در فوتبالشان به آن اعتقاد دارند برسيم که با انجام اين کار فوتبال ايران 30 درصد پيشرفت خواهد کرد. فتح الله زاده در مورد مبلغ اين قرارداد گفت: دو طرف ميخواهند اين رقم مخفي بماند اما مبلغ متعارفي بوده است. از هنکه تشکر ميکنم که به خاطر رفاقت و احترامي که به ما گذاشته و البته بيشتر مد نظرش مسائل فني بود با ما کنار آمد. وي در پاسخ به اين سؤال که آيا هنکه آلترناتيو مظلومي نيست، تصريح کرد: مطمئن باشيد که اين گونه نيست. من از اين لحاظ هنکه را مشاور خودم کردم که از تمام توانمنديهاي او هم من و تيم استفاده کند ضمن اينکه دوست دارم از پتانسيل فدراسيونهاي اروپايي نيز براي پيشرفت فوتبال کشورم بهره بگيرم تا به آن سطح برسيم. سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا در استقلال با جذب هنکه زهرش را به باشگاه پرسپوليس به خاطر جذب محمد نصرتي ريخته، گفت: ما از قبال نصرتي خيلي متضرر نشديم آن موقع که ميخواستيم نصرتي را بگيريم عمرانزاده و منتظري قراردادشان با ما تمام شده بود اما وقتي با اين 2 بازيکن قرار داد بستيم در آن زمان نصرتي ذخيره اين دو بازيکن ميشد. از سوي ديگر در حال حاضر 200 ميليون هم گيرمان آمده و هيچ ضرري نکرديم. وي در مورد مذاکراتش با هنکه گفت: قبل از عيد مذاکراتم را آغاز کردم اما به دليل سفر به ژاپن و مالزي يک مقدار از بابت مذاکراتمان با هنکه از حريف عقب مانديم. زماني که به ايران بازگشتم به من گفتند که پرسپوليسيها هم باب مذاکره با او را آغاز کردند اما من از دوستاني که در آلمان داشتم کمک گرفتم و خوشحالم که هنکه هم روي قول خود ماند و به استقلال آمد. در مجموع معتقدم که هنکه ميتواند سطح استقلال را بالا ببرد. فتح الله زاده افزود: سال گذشته زماني که يورگن گده به استقلال آمد ديديد که تغييراتي در تيم ايجاد شد و استقلال انضباط تيمي و فني پيدا کرد. هنکه هم ميتواند سطح استقلال را بالاتر ببرد. سرپرست باشگاه استقلال در مورد اينکه پرويز مظلومي چه استقبالي از هنکه کرد گفت: چند مربي را به مظلومي پيشنهاد دادم و انتخاب آنها را به خودش سپردم که در نهايت مربي آلماني که سطح فنياش از ديگران بالاتر بود را انتخاب کرد. وي در پاسخ به اين سؤال که چرا در سالهاي اخير کمتر بازيکن ترانسفر بازيکن داشته، گفت: يک زمان به خاطر کسب درآمد مجبور بودم که اين کار را انجام دهم. سالي که تيم ما به جام جهاني رفت سالي بود که 7 و 8 بازيکن استقلال و پرسپوليس در تيمهاي اروپايي بودند و در يک آکادمي علمي کار ميکردند و به همين دليل دوست داشتم ترانسفر انجام شود، امروز علاقه دارم با آوردن بازيکنان بزرگ بتوانيم از تکنيک و تاکتيک اين بازيکنان استفاده کنيم و خود را بالا بکشيم. تيم ملي ما نتوانست به جام جهاني برود، اما پتانسيل ما بالاتر از اين حرفها است و اميدوارم با اين کارهايي که باشگاهها با آوردن مربيان تراز اول اروپايي انجام ميدهند و بهره مندي از دانش آنها بتوانيم نه تنها به جام جهاني صعود ميکنيم بلکه به مرحله دوم هم برويم. فتح الله زاده در جمع خبرنگاران در مورد اينکه آيا انتقادي به پرويز مظلومي کرده است، گفت: خير انتقادي نبوده و ما فقط از او خواستيم تا روحيهاي مانند خود ما داشته باشد. محکم باشد و فقط در مورد قهرماني استقلال صحبت کند. سرپرست باشگاه استقلال در مورد قهر چند بازيکن استقلال تصريح کرد: اين طور نيست. بازيکن مشکل داشته و نميتواند در تمرينات شرکت کند. آنها با اجازه ما به مرخصي رفتند و مشکلي در اين خصوص نداريم. وي همچنين در مورد تقويت خط حمله استقلال گفت: براي تقويت خط حمله با 5 بازيکن از کشورهاي آرژانتين، ايتاليا، مالي، اسپانيا و يکي ديگر از کشورهاي آفريقايي در حال مذاکره هستيم و در آيندهاي نزديک با يکي از اين نفرات قرارداد ميبنديم.
|