0

معرفی ونقد کتاب از وبلاگ بست بوک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

به سوی آزادی / کازانتزاکیس
یک شنبه 19 تیر 1390  5:37 PM

به سوی آزادی

نیکوس کازانتزاکیس

محمد دهقانی

انتشارات جامی

کرت سال هاست که آتن و بسیاری از کشورهای دیگر را تحت سلطه خود دارد و ظلم زیادی بر آن ها روا می دارد . تسئوس نیز پسر قهرمان و زیبای پادشاه آتن است که تصمیم دارد هر طور شده بر علیه کرت وارد جنگ شود و از همین رو روزی به کرت می آید تا بیشتر با کرت آشنا شود و آنجا با آدریانه دختر پادشاه کرت آشنا می گردد . تسئوس برای پیروی باید کارهای مختلفی بکند : کشتن مینوتور هیولای بزرگ ، عبور از هزارتو ، کشف راز آهن و ....

خیلی خیلی با بقیه داستان های کازانتزاکیس فرق داشت . این رمان حالت افسانه وار داشت . من خوشم اومد چون داستان های این مدلی را دوست دارم ولی خلاقیتی نداشت همه موراد کپی برداری از افسانه های معرف بود . هیولایی که جوانان کشور را به او می دهند تا بخورد ، شمشیری که فقط مال کسی می شود که بتواند سنگ را جا به جا کند و.... خلاقیت نداره به نظرم کازانتزاکیس کار فوق العاده و هنرمندانه ای انجام نداده ولی اگه افسانه دوست دارید با کتاب ارتباط برقرار می کنید . کتاب خوبیه

قسمت های زیبایی از کتاب

هریس زیر لب گفت : این سرزمین چه زیباست ! چگونه می توانم آن را ترک کنم ؟
ایکاروس گفت : همه ی سرزمین ها زیبایند . جایی که تو می روی زیبایی های تازه ای خواهی یافت .

لازم نیست روی شانه هایمان بال داشته باشیم . ایکاروس روحمان باید بال داشته باشد .

همه ی فرکهای بزرگ ساده اند ... همه ی فکر های بزرگ !

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها