0

معرفی ونقد کتاب از وبلاگ بست بوک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

نون نوشتن / دولت آبادی
دوشنبه 2 مرداد 1391  11:27 PM

نون نوشتن

محمود دولت آبادی

انتشارات چشمه

کتاب مجموعه ای است از یادداشت های آقای دولت آبادی بین سال های 59 تا 74 . یادداشت هایی درباره شیوه های نوشتن ، در مورد تفکراتش در مورد جامعه ، ایران ، در مورد نویسندگان ، نوشتن و چاپ کتاب هایش ، سختی های راه نویسندگی و .... اشارا مختلفی به دزدیده شدن نوشته هاش داره یکیش شاید همون قضیه اتوبوس که توی همین وبلاگ هم صحبتش شد و بچه ها گفتن توی فیلم اشاره ای به آقای دولت آبادی نشده ....

قشنگ بود البته اوایل کتاب را دوست نداشتم ولی بعدش نوشته ها برام ملموس تر و زیباتر بود و بهتر و بیشتر باهاشون ارتباط برقرار می کردم صحبتش را متوجه می شدم و خوشم می یومد . بعضی جمله ها بعضی چیزها که توی ذهن نویسنده هست واقعا می تونه برای ادم جالب باشه و چه قدر به نظرم اومد که زندگی مردم سالخورده بازتابی از زندگی شخصی خود آقای دولت آبادی بوده .

خوب این کتاب هم باشه ختمی بر پرونده ایشون

من همیشه برای خودم جالب هست اسم بچه های نویسنده ها را بدونم اگه برای شما هم جالبه اسم بچه های ایشون سیاوش ، سارا و فرهاد بودند .

قسمت های زیبایی از کتاب

کدام نویسنده را در جهان می شناسید که از خود نپرسیده باشد برای چه می نویسم و کدام نویسنده را می شناسید که به دنبال این سوال دست از نوشتن کشیده باشد ؟

هیچ چیز برای انسان مطلوب تر از این نیست که احساس کند دین خود را ادا کرده است .

نکند زندگی این قدرها که من بهش اهمیت می دهم ، اهمیت نداشته باشد !

تاریخ معاصر سرزمین ما ایران گویا بیش از یک سوء تفاهم نبوده است .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها