شاهزاده و گدا / تواین
دوشنبه 2 مرداد 1391 11:19 PM
شاهزاده و گدا
مارک تواین
محمد قاضی
انتشارات فرانکلین
این هم یکی دیگه از کتاب های فوق العاده مشهرو مارک تواین که داستانشو همه می دونیم . اداورد ولیعهد انگلستان روزی در حیاط قصر در حال بازی است که پسر بچه فقیری توجه اش را جلب کرده و او را که تام نام دارد به درون قصر می برد . تام و ادوارد متوجه می شوند بسیار شبیه هم هستند و برای مدتی لباس هایشان را عوض می کنند اما همین باعث می شود که نگهبانان آن ها را اشتباه گرفته و پادشاه واقعی را از قصر بیرون کنند .
خودمونیم ها بچه بودیم چه باکلاس بودیم کارتون های کودکی ما اکثرشون از روی کتاب های نویسنده های بزرگ ساخته می شد و کلی پیام و معنا و مفهوم داشت بر خلاف انیمیشن های الان .
این کتاب را بچه که بودم خونده بودم و اون موقع زیاد دوست نداشتم اعصابم را خرد می کرد اما الان عاشقش شدم به نظرم خیلی قشنگ بود روان و خوب و دوست داشتنی .
یک چیزی در مورد مارک تواین این که نام اصلیش مارک تواین نیست بلکه این نام را به خاطر ادای دین به یک ناخدای کشتی انتخاب کرده !