0

معرفی کتاب از وبلاگ باشگاه کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

دیدن دختر صد در صد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل/ هاروکی موراکامی/ ترجمه ی محمود مرادی
سه شنبه 14 تیر 1390  8:13 AM

هاروکی موراکامی نویسنده برجسته ی ژاپنی در سال 1949 در کیوتو متولد شده است. آثار او به سی و چهار زبان دنیا ترجمه شده است. از جمله آثار برجسته ی او می توان رمان "کافکا در ساحل"را نام برد که نامزد نوبل ادبیات نیز شد. موراکامی در مورد نویسنده شدن خود می گوید : "روزی در سال 1974 روی چمن دراز کشیده بودم و سرگرم تماشای مسابقه ی بیس بال بودم که ناگهان تصمیم گرفتم به نویسندگی بپردازم. رمان نویسی را در 29 سالگی شروع کردم. تا پیش از آن آثار نویسندگان ژاپنی را با علاقه ای واقعی نخوانده بودم. بنابراین شروع کردم به نوشتن به سبک خودم. از همان اول سبک من سبک خودم بود و نه هیچ کس دیگر".

این اولین کتابی بود که ازین نویسنده می خوندم. به نظرم از ویژگی های این مجموعه داستان می تونیم به سادگیش اشاره کنیم. یه مجموعه داستان که هرکدومش می تونه روایتگر یه اتفاق تو زندگی روزمره ی خودمون باشه و البته مارو از پیچیدگی های زندگی خارج کنه و اجازه بده برای مدتی که پا بپای شخصیت های داستان زمان می گذرونیم از اوج به پایین بیایم و نگاهی به معمولی ترین درگیری های زندگیمون بندازیم. نگاهی ساده، معمولی و بدون فلسفه بافی. از ویژگی های دیگه این مجموعه داستان که به نظرم اومد این بود که نویسنده از توی هر داستان کوتاه باز خواننده رو وارد یه داستان دیگه می کنه که هر دو باهم جلو می رن به هم مرتبطن و در حقیقت دارای یک پیام واحد هستن.

بخشی از داستان مرد یخی :

مرد یخی گفت:وقتی اینطور نگات می کنم، درست مثل اینه که به عمق یخ ها نگاه می کنم. می تونم همه چیز رو در مورد تو ببینم.

از او پرسیدم: می تونی آینده ام رو ببینی؟

خیلی آرام گفت: من نمی تونم آینده رو ببینم.اصلا علاقه ای به آینده ندارم. اگه بخوام دقیق تر بگم هیچ تصوری از آینده ندارم. برای اینکه یخ هیچ آینده ای نداره. تنها چیزی که یخ داره گذشته ایه که درون اون به دام افتاده. اینطوریه که یخ می تونه همه چیزو حفظ کنه. اون قدر روشن و متمایز و واضح که انگار هنوز جریان داره. این ذات یخه...

مردم به این خاطر به او مرد یخی می گفتند که مثل یخ سرد بود. اما بدنش از یخ ساخته نشده بود. تازه این سرما طوری نبود که گرمای تن آدم های دیگر را از بین ببرد...

چاپ اول این کتاب توسط نشر ثالث و به قیمت 2700 تومان در سال 89 روانه کتابفروشی ها شده است.

فرستاده شده توسط "یکتا ارمک"

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها