0

معرفی کتاب از وبلاگ باشگاه کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

دو قدم این ور خط/ احمد پوری/ نشر چشمه
یک شنبه 12 تیر 1390  2:39 PM

خیلی وقت است که کتابی نخوانده ام حوصله خواندن نه کتاب جدی را دارم نه غیر جدی تا دوستی کتابی را به معرفی دکتر براهنی که عاشقانه دوستش دارم پیشنهاد می دهد. جایگاه براهنی در نقد مثل جایگاه شاملو یا فروغ در شعر و بیضایی و ساعدی در نمایشنامه بی بدیل است. هنوز هم شعر بیا کنار پنجره ش برایم دوست داشتنی است کنجکاو می شوم و همان روز می خرم با وجود خستگی تا پاسی از شب مشغول خواندنش هستم. همین برای معرفیش کافیست...

کتاب را یک نفس می خوانید. اگر علاقمند بحث های تاریخی هم باشید که چه بهتر..کتاب تلفیق تخیل است با تاریخ. حکایت سفری است به زمان گذشته نه چندان دور....

نویسنده ای که در حال جمع آوری مطلب در مورد اخماتوا ست به ناگاه با مردی مواجه می شود که با اخماتوا دوست بوده و همین زمینه ای می شود برای وسوسه شدنش برای دیدار با اخماتوا اما این مسافرت تنها یک دیدار نیست و تبریز سالهای پس از سرکوب فرقه را به تصویر می کشد و شوروی زمان استالین را. به زیبایی خواننده پرتاب می شود به سالهای 1320 و خورده ای...

کتاب را نشر چشمه منتشر کرده و به چاپ پنچم رسیده است

این را هم از پشت جلدش داشته باشید:

اين همه درباره ي سال و زمان حساسيت نشان ندهيد. شما كه در كار شعر و شاعري هستيد نبايد زياد سخت بگيريد. زمان مگر چيست؟ خطي قراردادي كه يك طرفش گذشته است و آنقدر مي رود و مي رود تا به تاريكي برسد. طرف ديگرش هم آينده است كه باز دو سه قدم جلوتر ميرسد به تاريكي. خب همه اينجوري راضي شده ايم و داريم زندگي مان را ميكنيم. بعضي وقتها ميبيني يكي از ما از اين خط ها خارج مي شويم. پايمان سر ميخورد به اينور خط كه مي شود گذشته ، يا يك قدم آن طرف خط به آينده مي رويم.

فرستاده شده توسط "هانتا"

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها