0

معرفی کتاب از وبلاگ باشگاه کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

من و نازی / حسین پناهی/ انتشارات دارینوش
یک شنبه 12 تیر 1390  2:34 PM

من تصمیم گرفتم کتاب من و نازی  رو معرفی کنم که به اعتقاد خیلی ها مهم ترین دفتر شعر حسین پناهی ست.

این مجموعه شامل اشعاری چون : آشنایی من و نازی، گفت و گوی من و نازی زیر چتر، قیل و قال من و نازی سرهیچ ،شب و نازی-من و تب، شبی که من و نازی با هم مردیم، باز هم من و نازی،غلت نازی-من و دکتر و مداد زردم،آخرین گفت و گوی من و نازی...است.

شعر پناهی در عین سادگی ، گاهی اوقات فضای وهم آلودی رو به تصویر می کشه که درک این ابهام چندان آسان نیست.

معمولا در ابتدای دفترهای شعر حسین پناهی یک سالشمار زندگی وجود داره که توسط یغما گلرویی گردآوری شده و همین طور یک مقدمه با عنوان در کودکی... که به نظر من فوق العاده ست.

در ابتدای کتاب می خوانیم: این دفتر را به جواد یساری تقدیم می‌کنم ،که عمری شرافتمندانه آواز خواند... و گمان نکنم فهمیده باشد، کتاب حضرت موسا ،انجیل است یا تورات

...و این چنین شد که پنجره را بستیم و در آن شب تابستانی من ونازی با هم مردیم و باد حتی آه نرگس طلایی ما را، با خود به هیچ کجا نبرد... "شبی که من ونازی با هم مردیم"

پ.ن.1 چه مهمانان بی دردسری هستند مردگان! نه به دستی ظرفی را چرک می کنند و نه به حرفی دلی را آلوده، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت...

پ.ن.۲ افلاطون در کنار بخاری، سالهاست که مرده ام، نمی دانم ها، به وقت گرینویچ، سلام- خداحافظ، نامه هایی به آنا،ستاره ها ، کابوسهای روسی، خروس ها و ساعت ها ، از دیگر آثار حسین پناهی هستند

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها