0

معرفی کتاب از وبلاگ باشگاه کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

چسب زخم/ ابراهیم رها/ نشر حوض نقره
شنبه 11 تیر 1390  11:56 AM

"در زندگی زخم هایی هست که آدم نمی تواند جایش را به کسی نشان بدهد! به همین دلیل رویش چسب زخم می زند. اساسا شاید درست تر این باشد که در زندگی چسب زخم هایی هست که آدم روی زخم های ناجورش می زند."

روزگاری در چلچراغ که هنوز ابراهیم رها هم توش قلم می زد صفحه ای بود به اسم چسب زخم. وقتی صفحه مثل بقیه صفحه های رها بسته شد، قول کتاب کردن اون صفحه رو داد که نتیجه غیرمستقیمش شده این کتاب. به قول خودش چسب زخم عبارت های کوتاهی است که آدم (یعنی نویسنده) باید تمام زورش را در آن بزند و در یکی دو جمله، هم حرفش را بگوید، هم به وجه طنز ماجرا بپردازد، هم انتقاد کند و ...

خود ابراهیم رها هم که اصلا معرفی نمی خواهد. نویسنده مجهول الهویه ای که در روزهای دور در چلچراغ می نوشت و پرطرفدارترین نویسنده مجله بود و کتاب هایی طنز خوبی هم دارد که به جز "شب نشینی در جهنم" که به دلیل تاریخ مصرف گذشته بودنش، دیگر جای معرفی ندارد، همه را در همین جا معرفی کرده ام. البته چسب زخم مثل کتاب های قبلی چندان تاریخ مصرف ندارد. رها در وبلاگ خود گفته: "بالاخره بعد از چند سال یک کتاب من از ارشاد دولت احمدی‌نژاد مجوز گرفت. در تمام این سال‌ها کتاب‌های من در ارشاد گیر می‌کردند و بیرون نمی‌آمدند! این یکی هم که بیرون آمده کتاب جمع و جور «چسب زخم» است که ارشاد در جمع و جورتر کردنش نقش موثری بازی کرده. در ضمن اسم کتاب در جلد آن با یک رنگ خاصی چاپ شده. گفتم بدانید!"

چسب زخم رو حتما بخونید. این توصیه رو مخصوصا به کسانی می کنم که مثل من تنبل اند، دوست دارند تو تاکسی و اتوبوس چیزی واسه خوندن داشته باشند و از همه مهمتر عاشق طنز غیرمستقیم هستند.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها