نتانياهو: داگان در توطئه براندازي من دخالت دارد
یک شنبه 15 خرداد 1390 1:49 PM
خبرگزاري فارس: پس از انتقادات شديداللحن رئيس سابق موساد از نخست وزير رژيم صهيونيستي، مشاوران نتانياهو به نقل از وي اعلام كردند كه داگان در توطئه كنار زدن وي از قدرت دخيل است و برخي قصد كودتا دارند.
به گزارش فارس، روزنامه هاآرتص به نقل از مشاوران «بنيامين نتانياهو» نخست وزير رژيم صهيونيستي اعلام كرد كه مئير داگان رئيس سابق موساد در توطئه سياسي براي سرنگوني نتانياهو دخيل است و سخنان اخير داگان درباره هشدار به تلآويو براي عدم حمله به ايران، در راستاي تلاش او براي ورود به عرصه سياست اسرائيل است.
سخنان اخير داگان درباره سياست دولت اسرائيل اخيرا جنجال گستردهاي در عرصه سياسي اسرائيل به راه انداخته و اختلافات دروني سران تلآويو را آشكار كرده است. داگان پس از كنارهگيري از منصب خود در شش ماه اخير بشدت درباره اقدام نظامي عليه ايران به سران تلآويو هشدار داده و اين اقدام را كاملا «احمقانه» خوانده است.
روز گذشته نيز آوي شاويت تحليلگر روزنامه هاآرتص به نقل از داگان سياست دولت نتانياهو را زير سوال برد و اعلام كرد كه داگان قدرت ارزيابي نتانياهو را اصلا قبول ندارد.
روزنامه هاآرتص ديروز به نقل از شاويت در خصوص مخالفت «مئير داگان» با دولت نتانياهو اعلام كرد كه وي نگران اقدام نسنجيده دولت اين رژيم است. شاويت با بيان اينكه در دانشگاه قدس با داگان سخن گفته است، به نقل از وي تصريح كرد «آنكه خواب را از چشمان داگان گرفته است، فلسطينيها و ايرانيها نيستند، بلكه سران اسرائيل هستند». شاويت افزود: داگان به قدرت ارزيابي امور نتانياهو و [ايهود] باراك [وزير جنگ اين رژيم] اطمينان ندارد و عملا نگران ماه سپتامبر است.
هاآرتص امروز به نقل از مشاوران نتانياهو (كه نامي از آنان نبرد) افزود كه داگان تلاش ميكند وارد پارلمان شود. اين در حالي است كه قانون اين اجازه را به وي نميدهد زيرا اكنون 6 ماه از كنارهگيري وي از پست خود در موساد گذشته در حالي كه قانون ميگويد مسئولان امنيتي ميتوانند پس از گذشته سه سال وارد سياست شوند.
اين مشاوران اعلام كردند كه داگان اخيرا با «يعير لابيد» روزنامهنگار اسرائيلي كه براي شركت در انتخابات آماده ميشود ديدار كرده است و به احتمال زياد داگان در پي ايجاد تغييري است كه بتواند بر اثر آن وارد عرصه سياسي بشود.
مشاوران نتانياهو اعلام كردند كه انتقادهاي داگان رفتاري با بيمسئوليتي بود و آنان كلام وي را «حمله تخريبي عليه نهادهاي دولتي اسرائيل» برشمردند.
اين مشاوران اعلام كردند كه برخي از افراد هستند كه تلاش ميكنند عليه نتانياهو كودتا كنند. همچنين كانال 10 تلويزيون اسرائيل اعلام كرد كه منابع نزديك به نتانياهو گفتهاند كه نتانياهو اعلام كرده است كه داگان «ديوانه شده است» زيرا اسرار امنيتي اسرائيل را فاش كرده است.
داگان روز پنجشنبه گذشته اعلام كرد كه اسرائيل نميتواند برنامه هستهاي ايران را متوقف كند و اين موضوع براي اسرائيل آرزويي بيش نيست و تنها ميتواند روند پيشرفت آن را اندكي كند كند.
يديعوت آحارونوت و هاآرتص روز جمعه به نقل از داگان اعلام كردند: من وقتي منصب خود را ترك كردم تصميم گرفتم حرفهايم را بزنم. من و [يووال] ديسكين [ديسكين رئيس سابق شاباك (دستگاه امنيت داخلي)] و [گابي] اشكنازي [رئيس ستاد مشترك ارتش] تا زمانيكه در منصب خود بوديم ميتوانستيم لگام هر ماجراجويي خطرناكي را بكشيم و آن را مهار كنيم ولي الان ميترسم، زيرا اكنون ديگر كسي نيست كه بيبي (يعني نتانياهو) و [ايهود] باراك [وزير جنگ] را متوقف كند.
وي هفته گذشته (چهارشنبه) همچنين در سخنرانياي در دانشگاه تلآويو اعلام كرد: من برنامهاي براي حمله به ايران در سال 2011 يا 2011 نميشناسم. حمله به ايران به جنگي منطقهاي منجر ميشود و اين براي من مهم است كه نظراتم را بگويم.
انتهاي پيام/.++