مرباي زردآلو
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389 11:44 PM
مواد لازم براي مقدار دو و نيم پيمانه:
زردالو دو نيم شده: حدود 3 پيمانه، هسته آنها جدا شود.
شكر: يك پيمانه
آب ليمو: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
• ابتدا كاسهاي را روي كاسه بزرگتري كه حاوي آب يخ است قرار داده و كنار بگذاريد.
• در ظرفي زردالوها، ميوه و شكر را روي حرارت زياد جوش آوريد، سپس حرارت را روي متوسط قرار داده و مرتب مربا را هم بزنيد و كفهاي ايجاد شده روي ظرف را جدا كرده، دور بريزيد.
• وقتي مربا كمي غليظ شد ( حدود 5 دقيقه پس از جوشاندن) آن را از روي حرارت برداشته و به اندازه نصف قاشق مرباخوري از آن را درون كاسهاي كه روي ظرف آب يخ قرار دادهايد بريزيد و30 ثانيه صبر كنيد سپس كاسه را كمي مايل كنيد و اگر مربا خيلي راحت روان شد دوباره ظرف مربا را روي حرارت قرار دهيد و به مدت يك تا دو دقيقه ديگر آن را حرارت دهيد ولي اگر در مرحله تست، مربا كمي سخت حركت كرد، مربا آماده است و ميتوانيد آن را از روي حرارت برداريد.
• مقدار مرباي مورد نياز را برداشته و دماي آن را به دماي اتاق برسانيد، سپس بقيه آن را درون ظرف مخصوص مربا كه از قبل با آب جوش استريليزه شده، بريزيد و درب آن را محكم ببنديد و درون يخچال قرار دهيد.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه