0

مربای گیلاس

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مربای گیلاس
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  1:13 PM

مربای گیلاس


مواد لازم:

گیلاس  3 کیلو
شکر  5/2 کیلو
وانیل  یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  گیلاس   ها را بشوئید و هسته آنها را درآورید. سپس لابه لای آنها شکر بپاشید و بگذارید یک شب تا صبح، در یک جای خنک بماند تا آب بیندازد. بعد قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید تا با حرارت یکنواخت بجوشد. وانیل را هم به آن اضافه کنید. وقتی شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنید. بعد از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید. شما می توانید از گیلاس های صورتی رنگ هم به همین صورت مربا تهیه کنید.

این مربا هم بسیار خوش رنگ و هم خوشمزه است.


تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها