0

مربای بادمجان

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مربای بادمجان
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  1:12 PM

مربای بادنجان

مواد لازم:

  2 کیلو

بادنجان ریز قلمی تازه

2 كیلو

شكر

  6-5 عدد

هـِل

نصف استكان كوچك

آب لیمو

طرز تهیه:

بادنجان ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازك می گیریم. سپس وسط آنها شكاف كوچكی ایجاد كرده و در آب سرد قرار می دهیم تا رنگ آنها تیره نشود. شكر را با سه لیوان آب و هل روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و شربت آن كمی غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت بر می داریم تا شربت غلیظ خنك شود. بادنجان ها را یك بار در آب می جوشانیم تا بپزند، ولی له نشوند. سپس آنها را در آبكش می ریزیم و بلافاصله در شربت خنك شده قرار می دهیم. ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بادنجان ها شربت را جذب كنند و مربا جا بیفتد. وقتی شربت جوشید، آب لیمو را هم اضافه می كنیم. بعد از آماده شدن مربا، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و صبر می كنیم تا مربا خنك شود. بعد آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می كنیم.

قابل ذكر است كه بادنجان های چند روز مانده به هیچ وجه برای تهیه مربا مناسب نیستند و زحمت شما را به هدر خواهند داد. هر چه بادنجان ها تازه تر باشند، مربای بهتری تهیه خواهد شد.


تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها