0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
سه شنبه 30 فروردین 1390  7:18 PM

اختلال خواب منحصر به فرد یک مرد ۷۴ ساله چینی


توصیف مرد چینی با اختلال خواب بسیار غیر معمول

شرایط باور نکردنی یک  مرد چینی  ۷۴ ساله که برای ۶ ماه از سال  بیدار و برای شش ماه از سال در خواب است  پزشکان را متعجب و متحیر کرده است .  
 

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  خانواده “لی ژیمینگ”  ( Zhiming  )  مجبورند در تمامی دورانی که این پیرمرد ۷۴ ساله در خواب است از وی نگهداری کنند.
آنها می گویند مجبورند هنگامی که وی خواب است او را بنشانند و به وی سوپ گرم بخورانند.
آنها همچنین مجبور به استفاده از پوشک برای وی هستند.
عروس این بیمار عجیب و غریب می گوید: زمانی که وی خواب است، گویی در کما فرو رفته.
وی افزود: اصلا نمی توانیم این بیمار را از خواب بیدار کنیم، اگر قاشق سوپ را در دهان وی قرار دهیم ، بصورت خودکار محتوای آن را می بلعد، اما واکنش دیگری از خود نشان نمی دهد.
به گفته عروس این مرد، زمانی که این بیمار ۷۴ ساله بیدار می شود شش ماه نمی خوابد و مجبور می شود برای سرگرم کرد خود به پرسه زدن شبانه در خیابانها و تماشای تلویزیون پناه ببرد.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها