0

سركه پرتقال‌

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

سركه پرتقال‌
یک شنبه 15 فروردین 1389  12:13 PM

سركه پرتقال‌

مواد لازم: پرتقال: 5 كيلو/ نمك: 4 قاشق غذاخوري/ مايه خمير: يك قاشق غذاخوري/ سركه: نيم ليتر (از هر نوعي كه باشد)/ آب جوشيده سرد شده: يك ليتر.
طرزتهيه: پرتقال‌ها را در يك لگن بريزيد و به آن آب سرد و نمك را بيفزاييد. اجازه دهيد پرتقال‌ها در همين حالت تا 3 تا 4 ساعت بماند. بعد آنها را در آبكش بريزيد و بشوييد. سپس پرتقال‌ها را پوست بكنيد و خرد كنيد.

پرتقال‌هاي خرد شده را در يك ظرف بريزيد و يك قاشق غذاخوري نمك به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد. مخلوط پرتقال‌ها و نمك را 10 تا 12 ساعت در جاي خنك بگذاريد. در اين فاصله 3 تا 4 بار مواد را هم بزنيد و با دست له كنيد.

بعد از اين مدت مايه خمير و سركه و آب جوشيده سرد شده را به پرتقال‌ها اضافه و مخلوط كنيد. سپس مخلوط را در ظرف پلاستيكي در دار بريزيد و در آن را محكم كنيد تا هوا به آن وارد نشود. ظرف را 20 تا 25 روز در جاي خشك و خنك و دور از آفتاب نگهداريد تا برسد.

سركه انار

مواد لازم: انار: ‌3 كيلوگرم/ سركه: 2 ليوان/ آب جوش: به ميزان لازم/ نمك:‌ يك قاشق غذاخوري.

طرزتهيه: انار سالم را شسته و دانه كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد؛ سپس آب جوش و نمك روي آن بريزيد. پس از يك روز كه هواي ظرف خارج شد، در آن را محكم ببنديد و به مدت 2 ماه در جاي گرم بگذاريد تا جا بيفتد. اگر هوا سرد باشد ممكن است 4 تا 6 ماه طول بكشد.

سركه سيب‌

مواد لازم: سيب قرمز و لبناني: 3 كيلوگرم/ سركه: 2 ليوان/ آب جوشيده: به ميزان لازم/ نمك: يك قاشق غذاخوري.

طرزتهيه: ابتدا سيب‌ها را درسته بشوييد و خشك كنيد؛ سپس چهار قاچ كرده و هسته‌ آنها را بگيريد؛ پس از آن در ظرف مورد نظر كه ترجيحا بهتر است شيشه‌اي باشد بريزيد و روي آن 2 ليوان سركه ريخته و در آن را بگذاريد تا 2 تا 3 روز بماند و سيبها آب بيندازد. بعد آب جوش آورده و كمي كه خنك شده با يك قاشق نمك روي سيب‌ها بريزيد و بگذاريد تا يك روز بماند؛ و سپس با دست كمي چنگ زده و در ظرف را محكم ببنديد و دور شيشه  را با خميري كه درست كرديد بگيريد و به مدت 2 ماه در جاي گرم بگذاريد. اگر هوا سرد باشد ممكن است 4 تا 6 ماه زمان ببرد تا آماده شود.
 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها