ترشی بامیه با تمر هندی
یک شنبه 15 فروردین 1389 11:38 AM
ترشی بامیه با تمر هندی |
|
مواد لازم
بامیه 1 کیلو طرز تهیه 1- بامیه ها را از چوب جدا کرده (کمی از سر آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ) آنها را می شوییم و با نصف استکان سرکه می گذاریم نیم پز شود . سیر را هم له می کنیم یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم بعد از اینکه از ساقه جدا کردیم می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم . تمر هندی را هم در سرکه حل کرده و تفاله های آن را جدا می کنیم . 2- مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک هم می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرآب آن کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . 3- بعد از 15-10 روز دیگر می توانید ترشی را نوش جان کنید. |
|