برنو به مونيخ بازخواهد گشت
شنبه 22 اسفند 1388 8:22 PM
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،ديروز روز بسيار خوبی برای هواداران باشگاه نورنبرگ و بايرن مونيخ بود،برد 3 بر 2 نورنبرگ مقابل بايرلورکوزن بسيار خوشحال کننده بود.
اما بازی ديروز برای مدافع باشگاه بايرن مونيخ،برنو که به صورت قرضی به باشگاه نورنبرگ رفته،روز بسيار بدی بود،او در بازی ديروز دچار مصدوميت شديد شد و از ناحيه زانو آسيب داد،امروز صبح پزشکان باشگاه نورنبرگ اعلام کردند که او به شدت آسيب ديده است و مجبور است بين 3 تا 6 ماه به طور کامل بازی نکند.
ميتوان گفت که فصل برای برنو تمام شده است و او فقط بايد منتظر بماند تا مصدوميتش به طور کامل برطرف شود. کريستين نرلينگر در اينباره ميگويد: ما ميخواستيم که او 17 بازی را به طور کامل در نورنبرگ در نيم فصل دوم بازی کند،اما متأسفانه مصدوم شد،البته او بازيکن خوبی است و اميدواريم که مصدوميت او به زودی برطرف شود. برنو به زودی به مونيخ بازخواهد گشت و از مونيخ برای عمل جراحی راهی آمريکا خواهد شد