كمالوند: براي همكاري در سال آينده مشكلي با تراكتورسازي ندارم/ خريد سهام تراكتور توسط هدايتي دروغ است
چهارشنبه 17 فروردین 1390 8:23 PM
فراز كمالوند يكشنبه هفته آينده بايد تيمش را مقابل استقلال تهران قرار دهد. نكته جالب اينجاست كه كمالوند سال گذشته دو بار استقلال مساوي كرد و بازي رفت امسال هم در تبريز با تساوي به پايان رسيد و بايد ديد در اين ديدار چه اتفاقاتي خواهد افتاد.
كمالوند در پاسخ به اين سوال كه آيا فصل آينده هم در تراكتورسازي ميمانيد، تأكيد ميكند:« خوشبختانه امسال فراتر از حد انتظار نتيجه گرفتيم و هيچ مشكلي هم بين من و مديريت باشگاه وجود ندارد. يك ضربالمثل وجود دارد كه ميگويند رنگ رخساره خبر ميدهد از سر درون و فكر ميكنم همه چيز خوب پيش برود. هر چند يكي، دو تيم با من حرف زدهاند ولي اولويت من ماندن در تراكتور است و براي همكاري در سال آينده مشكلي وجود ندارد.»
كمالوند در پايان حرفهايش در مورد شايعه اخير مبني بر فروش سهام تراكتورسازي به حسين هدايتي خاطرنشان ميكند:« كارخانههاي آقاي هدايتي در تبريز شعبه دارد و او براي رسيدگي به كارهاي شخصياش به اين شهر آمده بود. ما هم او را به باشگاه دعوت كرديم و هيچ بحثي در مورد فروش سهام تراكتور مطرح نشد و اين موضوع دروغ است.»
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط