0

مربای زنجبیل

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مربای زنجبیل
جمعه 14 اسفند 1388  6:20 PM

  • زنجبيل نيم كيلوگرم
  • شكر يك كيلوگرم
  • آبليمو يك قاشق سوپخوري
  • زعفران دم‌كرده يك قاشق سوپخوري
  • خلال پسته به ميزان لازم

طرز تهیه

ابتدا زنجبيل‌ها را پوست گرفته و به صورت چهار گوش خرد كرده يا ريز رنده مي‌كنيم. به زنجبيل‌ها آب اضافه كرده وروي حرارت مي‌گذاريم، بعد از 15 دقيقه جوشيدن آن را  در آبكش مي‌ريزيم، اين عمل را تقريبا هشت بار تكرار مي‌كنيم تا تلخي زنجبيل‌ها گرفته شود. در اين فاصله شكر با دو ليوان آب را روي حرارت مي‌گذاريم تا شربت مربا آماده شود. زنجبيل‌ها را داخل شربت اضافه كرده، سپس آبليمو و زعفران را هم افزوده، بعد از چند دقيقه جوشيدن و قوام‌آمدن آن را از روي حرارت برمي‌داريم و براي تزئين روي آن از خلال‌پسته استفاده مي‌كنيم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها