مرغ کنتاکی با مخلفات
سه شنبه 11 اسفند 1388 11:04 AM
مواد لازم:
مرغ درشت
|
1 عدد
|
زعفران آبکرده
|
به مقدار دلخواه
|
نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
قارچ
|
200 گرم
|
پیاز درشت
|
1 عدد
|
گوجه بزرگ
|
3 عدد
|
فلفل دلمه ای
|
1 عدد
|
روغن مایع
|
2 قاشق غذاخوری
|
آبلیمو
|
1 قاشق غذاخوری
|
طرز تهیه:
مرغ را تمیز می شوئیم اما پوست آن را نمی کنیم چون هم مرغ خشک نمی شود و هم بعد از پخت ظاهر خوبی پیدا می کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران می مالیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. قارچ و پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را بصورت چهارگوش ریز خرد می کنیم. در کمی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب نیاندازد و در صورت تمایل مقدار کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرده و با سایر مواد تفت می دهیم.
وقتی تقریبا موادمان پخته شد مقدار کمی هم از زعفران و تمام آبلیمو را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم. مقداری از موادمان را در شکم مرغ می ریزیم و شکمش را با نخ می دوزیم سپس سیخ جوجه گردان فر را برمی داریم و در مرغ فرو می کنیم بطوری که وزن مرغ در همه جهات یکنواخت باشد. سپس پاهای مرغ را با نخ به هم می بندیم. و بالهایش را هم از پشت با نخ به هم می بندیم و در فر قرار می دهیم. زیر مرغ ظرف پیرکسی را که کمی آب در آن ریخته ایم قرار می دهیم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبش در این ظرف بچکد. گریل فر را روشن کرده و می گذاریم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روی آن کاملاً طلایی شود. سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پیرکس قرار می دهیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر قرار می دهیم و شعله پائین فر را روشن کرده و می گذاریم تقریباً یکساعت در فر بماند سپس آن را درآورده و باقیمانده مخلوط قارچ و پیاز را دور مرغ می ریزیم و مجددا در فر بمدت نیم ساعت قرار می دهیم. در آخر آب مرغ باید به اندازه نصف استکان یا کمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش می ریزیم.