برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش است. یادتون باشه حتما” باید
مقدار این آبها با هم برابر باشه نه زیاد نه کم.اول یه بسته ژله رو با یه
لیوان آب جوش حل می کنیم بطوری که کاملا” شفاف بشه و دیگه اون دونه های
ژله دیده نشه. بعدش هم یک لیوان آب سرد رو اضافه می کنیم و یه کم هم
میزنیم و میذاریم تو یخچال. به همین سادگی ژله شما بعد از چند ساعت
حاضره.حول و حوش 4 ساعت باید در یخچال بمون
نکته های مهمی که در هنگام درست کردن ژله باید به اون توجه کنید..
هیچ وقت ژله رو توی فریزر قرار ندهید. ژله باید خودش و در یه جای خنک بگیره مثل سرمای یخچال نه فریز.
برای جدا کردن ظرف ژله از خود ژله به راحتی میشه از آب گرم
استفاده کرد. بدون اینکه ژله شما تغییر شکل بده. فقط کافیه که ظرف ژله رو
بذارید توی یه ظرف آب گرم بلافاصله از هم جدا میشه.