طرز تهیه:
ابتدا سر طالبی را با چاقو بصورت یک دایره برش میدهیم مانند آنچه در عکس
مشاهده میکنید و بعد از آن تخمهای طالبی را با قاشق یا هر وسیله ای که
میتوانید خارج کرده و کمی از گوشتهای طالبی را تا جا برای ژله ما باز شود
بعد از آن ژله را درست کنید (طرز تهیه ژله را هم که پشت بسته بندی ها ذکر
شده) بعد مایه ژله رو داخل طالبی می ریزید و داخل یخچال قرار بدید.بعد از حاضر شدن با چاقوی برقی یا چاقوی خیلی تیز اونو ببرید. اگه ژله قرمز رنگ مثل توت فرنگی یا آلبالو رو به این روش درست کنید ژله شما شبیه به هندونه میشه.