0

جادوگر کوچک، Sony Ericsson Vivaz

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

جادوگر کوچک، Sony Ericsson Vivaz
پنج شنبه 6 اسفند 1388  8:23 AM

 

سونی‌اریکسون ویواز یکی از جدیدترین محصولات معرفی شده توسط این شرکت می‌باشد. هنگامی‌که اولین شایعه‌ها در مورد تولید این گوشی به میان آمد، نام آن SE Kurara بود. Sony Ericsson Vivaz در دسته‌ی گوشی‌های صفحه لمسی، مبتنی بر سیستم عامل سیمبیان با رابط کاربری S60 نسخه‌ی ۵ می‌باشد. با ما باشید تا در ادامه این گوشی را بیشتر بررسی کنیم.

 

نمای کلی از SE Vivaz

طراحی

سونی‌اریکسون ویواز دارای ابعاد ۱۲.۵×۵۱.۷×۱۰۷ میلی‌متر است، که بسیار جمع‌وجور می‌باشد. این گوشی ۹۷ گرم وزن دارد که در نتیجه سبک به نظر می‌رسد. در نگاه از روبه‌رو به این گوشی، با طراحی ساده‌ی گوشی‌های لمسی مواجه هستیم.در نگاه از طرفین، قسمت پشت گوشی به صورت منحنی به قسمت جلوی گوشی مرتبط می‌شود. در کل در دست گرفتن این گوشی لذت خوبی را به همراه دارد و کار کردن با آن بسیار راحت می‌باشد. جنس کلی این گوشی از پلاستیک است و استقامت خوبی دارد.

نمای جلوی گوشی

در جلوی گوشی صفحه نمایش بزرگ ۳.۲ اینچی قرار گرفته‌است. این صفحه نمایش دارای رزولوشن ۶۴۰×۳۶۰ پیکسل می‌باشد. در بالای صفحه نمایش با بلندگوی صدای دریافتی و حسگر شدت نور محیط مواجه می‌شویم. در پایین نیز با سه دکمه‌ی، منو در وسط و دکمه‌های تماس در طرفین مواجه هستیم. نکته‌ی قابل توجه در این قسمت این است که در اطراف صفحه نمایش قابی به چشم نمی‌خورد و این نکته‌ی مثبتی ست که باعث می‌شود گوشی یک‌دست‌تر به نظر برسد ( برخلاف گوشی‌هایی مثل NOKIA 5800 XM). اما همان‌طور که گفته شد، ویواز دارای صفحه نمایش لمسی از نوع مقاومتی ست. همان‌طور که می‌دانیم این‌گونه صفحه نمایش‌ها به دلیل این‌که باید دو صفحه‌ی رسانا به هم متصل شوند تا عملیات مورد نظر را انجام دهند، به نیروی فشاری احتیاج دارند. ویواز به‌ گونه‌ای طراحی شده که با فشاری اندک نیز به راحتی پاسخگو می‌باشد، همانند NOKIA N97.

نمای سمت راست ویواز

در این قسمت با غلتانک تغییر بلندی صدا که از آن برای بزرگ‌نمایی در حالت دوربین هم استفاده می‌شود، روبه‌رو هستیم. همچنین در پایین دو دکمه‌ی شاتر یکی برای عکاسی و یکی هم برای فیلم‌برداری قرار گرفته‌اند. در بالای غلتانک تغییر حجم صدا، یک LED به صورت پنهان قرار گرفته‌ که در هنگام شارژ شدن باتری، به رنگ قرمز روشن می‌شود. همین‌طور یک LED بین این غلتانک و دکمه‌های پایین قرار دارد که در هنگام حالت دوربین فعال می‌شود.

نمای سمت راست SE Vivaz

نمای سمت چپ

در این نما از بالا با درگاه جک ۳.۵ میلی‌متری صدا، درگاه micro USB که در زیر یک درپوش پلاستیکی قرار گرفته، روبه‌رو می‌شویم. المان بعدی در این قسمت بلندگوی گوشی می‌باشد.

نمای سمت چپ SE Vivaz

نمای بالای گوشی

در قسمت بالای گوشی با دکمه‌ی روشن یا خاموش کردن گوشی مواجه هستیم. همچنین از این دکمه برای قفل کردن صفحه نمایش و انتخاب حالت گوشی می‌توان بهره برد.

نمایی از بالای SE Vivaz

نمای پایین گوشی

در قسمت پایین ویواز، محل بندآویز و میکروفون قرار دارند.

نمایی از پایین SE Vivaz

نمای پشت گوشی

نکته‌ی قابل توجه در پشت گوشی، دوربین ۸ مگاپیکسلی آن است که به همراه آن یک فلاش LED نیز قرار دارد. این دوربین قابلیت فیلم‌برداری با رزولوشن ۷۲۰P،HD را دارد که از فلاش LED نیز در هنگام فیلم‌برداری می‌توان استفاده کرد. نکته‌ی قابل توجه درباره‌ی لنز این دوربین، مکان آن است که در میانه‌ی پشت گوشی قرار گرفته است. مزیت آن این است که می‌توان با دو دست گوشی را گرفت، بدون آن‌که انگشت‌ها در مقابل لنز دوربین قرار بگیرند.

 

نمایی از پشت SE Vivaz

با باز کردن درپوش باتری، با یک باتری ۱۲۰۰ میلی‌آمپری از نوع لیتیوم پلیمر مدل EP500 مواجه می‌شویم. در همین قسمت محل قرار دادن کارت حافظه از نوع micro SD و در کنار لنز دوربین، محل قرار دادن سیم کارت جای دارند.

رابط گرافیکی

SE Vivaz از سیستم عامل سیمبیان سری ۶۰ نسخه‌ی ۵ بهره می‌برد و رابط گرافیکی آن به SE Satio نزدیک است. در صفحه‌ی خانگی در بالا با ۵ زبانه روبه‌رو هستیم که همگی قابل ویرایش هستند. در حالت پیش فرض زبانه‌های: مخاطبین خاص، انیمیشن امواج آب، آلبوم تصاویر، میان‌برها، عکس‌های ثابت، انیمیشن‌های فلش و برنامه‌ی توییتر قرار گرفته‌اند. در پایین صفحه هم با یک قسمت مستطیل شکل مواجه هستیم که در بالای آن نام اپراتور قرار می‌گیرد. از دیگر مشخصات این مستطیل، نمایش تاریخ و ساعت می‌باشد. علاوه بر این‌ها در همین قسمت کلید‌های کنترل موسیقی نیز به نمایش درمی‌آیند. ( البته به هنگام پخش موسیقی همانند NOKIA 5530 XM). در پایین هم با چهار المان: جستجوگر اینترنتی، پیام‌ها، قسمت چند رسانه‌ای و شماره‌گیر مواجه هستیم.

 

صفحه خانگی SE Vivaz

با وارد شدن به منوی اصلی با همان ساختار همیشگی گوشی‌های S60 ورژن ۵ روبه‌رو می‌شویم که دو حالت برای نمایش آیکون‌ها، یکی حالت ماتریسی و دیگری به صورت لیست در نظر گرفته شده است. همان‌طور که می‌دانید در گوشی‌های سری ۶۰ نسخه‌ی ۵ تمامی مواردی که به صورت لیست هستند، باید دو بار بر روی گزینه‌ها انتخاب نمود تا باز شوند؛ اما موارد به صورت ماتریسی با یک بار لمس، انتخاب شده و فراخوان می‌شوند.

شماره‌گیر- برقراری تماس

رابط کاربری شماره گیر SE Vivaz

 

رابط گرافیکی شماره‌گیر، همانند بقیه‌ی گوشی‌های S60 ورژن ۵ می‌باشد. در حالت برقراری تماس هیچ‌گونه مشکل خاصی وجود ندارد. صدای دریافتی واضح و بلند می‌باشد، عملکرد دکمه‌های برقراری و قطع تماس خوب است و هیچ‌گونه پارازیتی در صدای دریافتی به گوش نمی‌رسد. اما متاسفانه در این قسمت با دو کمبود مهم مواجه هستیم. یکی نبود شماره‌گیر هوشمند و دیگری عدم شماره‌گیر صوتی ‌می‌باشد که هر دوی این موارد در سایر گوشی‌های سری ۶۰ نسخه‌ی ۵ مهیا می‌باشند. یک نکته‌ی منفی دیگر در این قسمت عدم حسگر مجاورت‌سنج است؛ همان‌طور که می‌دانید، این حسگر وظیفه‌ی خاموش کردن صفحه نمایش را به هنگام برقراری تماس و در مجاورت گوش یا صورت بر عهده دارد.

بخش مخاطبین

بخش مخاطبینSE Vivaz  همانند سایر گوشی‌های سری ۶۰ نسخه‌ی ۵ است و تغییرات محسوسی در آن دیده نمی‌شود.به هر تعدادی که بخواهید می‌توانید در این بخش مخاطب ذخیره کنید و به هر کدام از آن‌ها اطلاعاتی اضافه نمایید. بخش جستوجوی مخاطبین هم به سرعت وظیفه‌ی خود را انجام می‌دهد.

بخش پیام‌رسانی

این بخش از سونی‌اریکسون ویواز نیز همانند بقیه‌ی گوشی‌های سری ۶۰ نسخه‌ی ۵ می‌باشد. در این قسمت می‌توان از پیام کوتاه متنی، پیام رسان تصویری و یا رایانامه استفاده کرد.

بخش نوشتاری

بخش نوشتاری SE Vivaz هم، مانند بقیه‌ی بخش‌های بیان شده است. شما می‌توانید در حالت صفحه کلید عددی و صفحه کلید کامل، متن خود را تایپ کنید. اما یک تفاوت جالب در این بخش به نظر می‌رسد؛ و آن این است که صفحه کلیدهای عددی و کامل در دو حالت افقی و عمودی به کار می‌روند و انتخاب با شماست که از کدام نوع صفحه کلید استفاده کنید. البته در حالت عمودی و در صورتی‌که از صفحه کلید کامل استفاده کنیم، صفحه کلید به صورت به هم چسبیده ظاهر می‌شود که به گوشی‌های سری UIQ سونی‌اریکسون شباهت دارد. در ضمن در تمامی حالات می‌توانید از قابلیت تشخیص دست‌خط نیز استفاده کنید.

رابط کاربری بخش نوشتاری SE Vivaz

بخش چند رسانه‌ای

تا به اینجا درباره‌ی هر قسمتی که صحبت کردیم با سایر گوشی‌های سری ۶۰ نسخه‌ی ۵ شباهت‌هایی وجود داشت. اما قسمت مدیاسنتر ویواز تنها به گوشی‌های جدید این شرکت شباهت دارد. در این بخش با سه میان‌بر مواجه می‌شویم، میان‌برهای عکس، موسیقی و ویدئوها.

 

رابط کاربری مدیاسنتر SE Vivaz

نمایش تصاویر

رابط کاربری نمایش تصاویر SE Vivaz

 

این قسمت مانند بخش نمایش تصاویر SE Satio می‌باشد. قابلیت‌ها و تنظیمات زیادی در این بخش در نظر گرفته شده‌است. یک قابلیت بسیار خوب در این بخش، قرار دادن تگ برای هر عکس می‌باشد که به این ترتیب می‌توانید به راحتی آلبوم تصاویر در گوشی خود داشته باشید. در حالت نمایش یک عکس تنظیمات زیادی از جمله: ویرایش، استفاده از عکس برای…، پخش اسلاید، پرینت، چرخاندن و … وجود دارد.

اجراکننده‌ی موسیقی

سونی‌اریکسون ویواز برای پخش فایل‌های صوتی از برنامه‌ی محبوب WALKMAN استفاده می‌کند. همچون همیشه در این بخش کمبودی دیده نمی‌شود. در هنگام پخش یک فایل صوتی، کلیدهای کنترل موسیقی در صفحه‌ی اصلی ظاهر می‌شوند. البته یک نکته‌ی بسیار عجیب این است که این برنامه از اکولایزر و افکت‌های تصویری پشتیبانی نمی‌کند.

 

رابط کاربری WALKMAN SE Vivaz

پخش فایل‌های ویدئویی

متاسفانه این بخش ویواز همانند سونی‌اریکسون ساتیو، ضعیف می‌باشد. عدم پشتیبانی از بسیاری از فرمت‌های رایج تصویری و نمایش ندادن پیش‌نمایش ویدئوها از جمله محدودیت‌های این برنامه است. البته این برنامه دارای رابط گرافیکی چشم‌نوازی ست و کیفیت نمایش فیلم‌ها در این برنامه بسیار عالی‌ ست.

رابط کاربری ویدئوپلیر SE Vivaz

دوربین

عکاسی

سونی‌اریکسون ویواز مجهز به یک دوربین ۸ مگاپیکسلی ست که می‌تواند عکس‌هایی با حداکثر رزولوشن ۲۴۴۸×۳۲۶۴ پیکسل ذخیره کند. این دوربین همچنین مجهز به یک فلاش LED می‌باشد که می‌توان از آن در هنگام فیلم‌برداری نیز استفاده کرد.

رابط گرافیکی دوربین ویواز نسبت به ساتیو کمی تغییر کرده است ولی امکانات آن همانند Satio می‌باشد. در سمت چپ از بالا به پایین با المان های پوشش صحنه‌ها، حالت عکس‌برداری، تنظیمات تمرکز، تنطیمات ISO و حالت تمام خودکار روبه‌رو می‌شویم. با وارد شدن به منوی دوربین با تنظیمات زیادی مواجه می‌شویم. از جمله‌ی این تنظیمات: تایمر، شدت نور، فلاش، افکت‌ها، لرزشگیر، اندازه‌ی تصاویر، ثبت موقعیت جغرافیایی، تشخیص صورت و لبخند، حالت پانوراما و … می‌باشد. یکی از قابلیت‌های بسیار خوب این دوربین حالت عکاسی به وسیله‌ی لمس صفحه نمایش است. در این حالت کافی ست تا المان مورد نظر را لمس کنید. دوربین ابتدا به تمرکز روی شئ مورد نظر اقدام کرده و در پایان از صحنه عکس می‌گیرد.

 

رابط کاربری دوربین SE Vivaz

اما نباید فراموش کرد که همه‌ی افراد از یک دوربین انتظار کیفیت مناسب عکس را دارند. در مورد این گوشی باید اعتراف کرد که کیفیت عکس‌های آن با این که یک دوربین بر روی یک تلفن همراه است، بی‌نظیر است. جزئیات تصاویر خوب، رنگ‌بندی تصاویر بدون پراکندگی، تداخل بسیار کم، کانتراست خوب و …

فیلم‌برداری

معمولا گوشی‌های سونی‌اریکسون در حالت فیلم‌برداری کیفیت خوبی ندارند. اما این مورد برای SE Vivaz به هیچ وجه صادق نمی‌باشد. سونی‌اریکسون ویواز می‌تواند تصاویر ویدئویی با کیفیت ۷۲۰P و ۲۴ فریم بر ثانیه را ذخیره کند. نکته‌ی قابل توجه در این گوشی و یا بهتر بگویم دوربین در حالت فیلم‌برداری، این است که هنگام فیلم‌برداری می‌توان بر روی یک شئ تمرکز کرد و این اولین باری ست که از این فناوری در یک تلفن همراه استفاده می‌شود. کیفیت ویدئوهای ضبط شده توسط ویواز بسیار عالی ست و حتی می‌توان آن را بهتر از SAMSUNG Omnia HD  دانست.

در پایان با مشخصات کلیدی Sony Ericsson vivaz آشنا می‌شویم.

 

سونی اریکسون ویواز دررنگ های مختلف

 

شبکه

 

GSM 850/900/1800/1900 و HSDPA 900/2100

ابعاد ( mm ) 12.5×۵۱.۷×۱۰۷    

وزن ( gr )

97
صفحه نمایش اندازه ( inch ) 3.2
رزولوشن ( pixel ) 640×۳۶۰
تفکیک رنگ ۱۶ میلیون
لمسی بله از نوع مقاومتی
 

حافظه

 

داخلی ۷۵ مگابایت
در حال اجرا
همراه ۸ گیگابایت
 

 

دوربین

 

 

رزولوشن( pixel ) 8 مگاپیکسل- ۲۴۴۸×۳۲۶۴  
 

سایر مشخصات

 

تایمر، شدت نور، فلاش، افکت‌ها، لرزشگیر، اندازه‌ی تصاویر، ثبت موقعیت جغرافیایی، تشخیص صورت و لبخند، حالت پانوراما ، تمرکز خودکار

فیلم برداری

با کیفیت ۷۲۰P ، HD

 

سیستم عامل

 

سیمبیان ۹.۴،سری ۶۰ نسخه‌ی ۵

 

پردازنده

۷۲۰ مگاهرتز به همراه پردازنده‌ی گرافیکی

 

باتری

 

ظرفیت( mAh )

1200
آماده به کار (ساعت) ۴۴۰

مکالمه (ساعت)

۵.۳۰

 

 

ارتباطات

 

بلوتوث

بله نسخه‌ی ۲.۱ به همراه A2DP

خروجی صدا

جک ۳.۵ میلی‌متر

درگاه USB

Micro USB

خروجی TV

بله

موقعیت‌یاب جهانی

بله با پشتیبانی از A-GPS

 

سایر امکانات

شتاب‌سنج، Wi-Fi ، نقشه‌ی گوگل، پشتیبانی از مموری micro SD و قابل ارتقا تا ۱۶ گیگابایت،صدای استریو ندارد،دوربین دوم ندارد.

 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها