0

کعبه ی زرتشت

 
vaziry14
vaziry14
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 32
محل سکونت : تهران

کعبه ی زرتشت
سه شنبه 27 بهمن 1388  11:29 AM


كعبه زرتشت  


 
cid:3.2638041118@web56507.mail.re3.yahoo.com

کعبه ی زرتشت

بنايي با معماري خاص در «نقش رستم» وجود دارد كه از زمان حمله اعراب به ايران و از روي ناداني نام «كعبه  زرتشت» را به آن دادند. زيرا كاربرد آن را نمي دانستند. از آن جا كه فكر مي كردند هر ديني مي بايست براي خود بتكده يا مركزيتي براي خود داشته باشد با ميل خود گفتند حتمن اين بنا هم مركزيت يا كعبه زرتشتيان است (نمي دانستند زرتشتيان مادي پرست نيستند و چيزي ساخت دست بشر را نمي پرستند).

براي خواندن بيشتر و کاربرد اين بناي باشکوه به ادامه مطلب برويد

اگر علم امروزه پيشرفته است مشابه چنين بنايي را بسازند!

عرب هاي آن زمان نادان و كورفكر بودند، چرا تا به امروز (قرن بيست و يكم ميلادي) كاربرد و تعريف اين بنا كشف نشده است؟

خوشبختانه پژوهشگر« رضا مرادي غياث آبادي »  كه تحقيقات فراواني در زمينه ايران باستان داشته، نتيجه كشف خود را در كتابي به نام «نظام گاهشماري در چارطاقي هاي ايران» توسط انتشارات نويد شيراز به چاپ رسانده و راز اين بنا را منتشر كرده است.

تا كنون كاربرد اين بنا را چنين حدث مي زدند: محل نگهداري كتاب اوستا و اسناد حكومتي _ محل گنجينه دربار _ آتشكده _ معبد _ نامعلوم و...

اما غياث آبادي با تحقيقات خود ثابت كرد اين بنا با مقايسه با تمامي بناهاي گاهشماري (تقويم) آفتابي در سرتاسر جهان، پيشرفته ترين، دقيق ترين، و بهترين بناي گاهشماري آفتابي جهان مي تواند باشد.... در صورتي كه تا قبل از اين بنا «چارطاقي ها» در نقاط مختلف ايران احداث شده بودند و همين وظيفه را با شيوه اي بسيار ساده اما دقيق و حرفه يي بر عهده داشتند. تمامي بناهاي گاهشماري آفتابي در جهان فقط مي توانند روزهاي خاصي از سال (مانند روزهاي سرفصل) را مشخص كنند و يا حتي با سال خورشيدي تنظيم نيستند. اما اين بنا با دقت و علمي كه در ساخت آن اجرا شده قادر است بسياري از جزئيات روزهاي مختلف سال و ماهها را مشخص كند كه زرتشتيان با استفاده از اين بنا مي توانستند بسياري از مناسبت ها و جشن هاي سال را روز به روز دنبال كنند و از زمان دقيق آنها آگاه شوند.

بسياري از بناهاي چارطاقي در سطح كشور (به تصور آتشكده) يا به طور كامل تخريب شده و يا تغيير كاربري داده شده و خوشبختانه تعدادي هم به طور كاملن سالم از گزند متعصبان به در مانده و خوشبختانه براي ما و نسل هاي بعدي باقي مانده اند، مانند چارطاقي «نياسر» و چارطاقي «تفرش»

خوشبختانه بناي كعبه زرتشت با آن كه تقريبن سالم باقي مانده ولي شوربختانه در حاشيه گزند سد سيوند قرار دارد! و باز هم شوربختانه جزئ ميراث جهاني سازمان ملل به ثبت نرسيده! و باز هم شوربختانه جمهوري اسلامي اين بنا را اصلن جزئ بناهاي عجايب هفتگانه جديد (كه برج ايفل هم يكي از كانديداها بود) پيشنهاد نداد! و باز هم شوربختانه با كشف اين راز ، هيچ گونه انعكاس و جنجالي به پا نشد!اين بنا تا كنون بر سر پاي خود ثابت و سالم و محكم مانده و گرنه كسي از آن محافظت نكرده، همانند بسياري از بناهاي باارزش ديگر تاريخ ايران باستان!!!

آري، اين يك گاهشمار تمام سنگي ثابت در جهان است كه مي بايست سازندگان آن از بسياري از نكات علمي جغرافيايي و نجومي و سال كبيسه و انحراف كره زمين نسبت به مدار خورشيد و تفاوت قطب مغناطيسي با قطب جغرافيايي و مسير گردش زمين به دور خورشيد و... را در 2500 تا 3000 سال پيش در دوران حكومت هخامنشيان آگاهي مي داشتند و يا حتا اطلاعاتي كه امروزه خيلي از انسان هاي پرادعا از وجود آن بي خبرند و دوباره بايد آن را كشف كنند (مانند گرد بودن كره زمين و گردش زمين به دور خورشيد يا برعكس) و به نام خودشان ثبت كنند!!!

اگر علمشان امروزه پيشرفته است و راست مي گويند، مشابه چنين بنايي را بسازند!

درديوار داخل اين ساختمان لغت " کعبه " حکاکي شده است.

 

در کتابهاي زردشتي آمده است که حضرت زرتشت "زاراتشترا" در اين محل نيايش ميکرده.

 

اعراب لغت کعبه را از پارسي پهلوي گرفتند.

 

همانطور که در زمان داريوش کبير به مملکت عمان امروزي " مکه " ميگفتند و لغت مکه پارسي ميباشد.

 

در محاسبه روز نوروز در کتب زرتشتي آمده است که زرتشت در اين رسدخانه بود که محل شروع نوروز را محاسبه کرد.

 

نوروز در روز اول فروردين از محلي شروع ميشود که اولين اشعه آفتاب در آنحا بتابد.  بر اساس بر آورد گاهنامه زرتشت هر 700 سال يکبار نوروز از ايران شروع ميشود.

 

بار آخري که نوروز از ايران شروع شد 300 سال پيش بود.  در سال 1387 نوروز از پاريس و بروکسل شروع شد, در سال 1388 ار تورنتوو نيويورک شروع شد.

 

سال آينده نوروز از محلي بين آلاسکا و هاوائي شروع ميشود.

 

جمهوري عربي اسلامي حاکم در ايران در شرف خراب کردن اين ساختمان است, تا امروز با مخالفت شديد محلي مواجه شده اند.

 

براي اطلاع تو, زبان عربي که امروزه صحبت ميشود 32 سال پس از مرگ حضرت محمد از کشور يمن به عربستان آورده شد.

   

زبان عربي که از يمن به عربستان آوردند الفبا نداشت, الفبا را از زبان پهلوي گرفتند و چهار حرف آن را حذف کردند.

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها