خورش كنگر
دوشنبه 26 بهمن 1388 12:04 PM
مواد لازم:
یك كیلو | كنگر |
یك كیلو | گوشت ران یا ماهیچه گوسفند |
نیم كیلو | نعنا و جعفری |
3 قاشق غذاخوری | پیاز سرخ شده |
یك استكان | آب نارنج یا آبلیمو |
یك دوم قاشق غذاخوری | زعفران ساییده |
به قدر كافی | نمك و فلفل |
طرز تهیه:
گوشت را چند تكه كرده، می شوییم. آن را با كمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و كمی نمك می گذاریم تا بپزد.
تیغهای كنگر را پس از پاك كردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می كنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن كمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می كنیم، تا با كنگر كمی سرخ شود.
زعفران حل شده ، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان كرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می كشیم.