0

خودکشی برلوسكني براي رژیم اسرائيل!

pop2000
pop2000
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 609

پنج شنبه 15 بهمن 1388  1:26 AM

سرویس بین الملل ـ " سيلویو برلوسكني " نخست وزير جنجالي ايتاليا گفت : تلاش مي كنم اسرائيل را به عنوان يك عضو اتحاديه اروپايي به اين اتحاديه ملحق كنم!

به گزارش "تابناک" و به نقل از "الشرق الاوسط"، او كه براي يك ديدار 3 روزه وارد فلسطين اشغالي شده افزود : به نظر من سيستم حكومتي ، اقتصاد ، تاريخ و تمدن اسرائيل به گونه اي است كه نبايد از اتحاديه اروپايي بيرون مانده و هيچ دليلي براي دورماندن تل آويو از اين اتحاديه وجود ندارد!

"الشرق الاوسط" مي افزايد : در اين سفر برلوسكني بسيار خوشحال به نظر مي رسد و گويي به ماه عسل آمده است و برخي از كارشناسان به طعنه از يكديگر مي پرسند آيا برلوسكني به ايتاليا باز خواهد گشت!

نخست وزیر ایتالیا همچنین گفته است: از زماني كه از مصائب قوم يهود در بازداشتگاه هاي " آشويتس " مطلع شدم و تلاش براي نابودي يهوديان را با تمام وجود لمس كرده ام عاشق يهوديان شدم و خواهان نزديكي با قوم يهود هستم و از اينكه دوستان بسيار خوبي در اسرائيل دارم بر خود مي بالم.

او قدس و روم را مهد تمدن جهان ناميد و ادامه داد : اسرائيل به دليل برخورداري از تمدن يهوديت شايسه دوستي است و همه ايتاليايي ها به اسرائيل عشق مي ورزند.

روزنامه هاي اسرائيل اين سخنان برلوسكني را جدي نگرفته و نوشته اند : اين جملات صرفا احساسات " سيلويو " است زيرا دولت ايتاليا به گزارش گلدستون راي مثبت داد و "رم " با انعقاد قراردادهاي نظامي با ايران و ارسال تجهيزات رايانه اي به این کشور ، تهران را در مقابل اسرائيل قوي كرده است.

يار هميشگي و همراه راسخون
www.user7.persianblog.ir

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها