0

مهدی و فائزه هاشمی چگونه جوسازی می‌کردند؟

 
monaaa
monaaa
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 1073
محل سکونت : مازندران

مهدی و فائزه هاشمی چگونه جوسازی می‌کردند؟
پنج شنبه 8 بهمن 1388  4:28 PM





به گزارش شبکه ایران، علیرضا زاکانی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی که چندی پیش با بیان ناگفته‌هایی از فتنه پس از انتخابات مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت و رسانه‌های اصلاح‌طلب به او حمله کردند، به بررسی برخی از مسائل مهم روز پرداخت.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی امروز با خبرگزاری جمهوری اسلامی، در خصوص حوادث پس از انتخابات و فتنه اخیر، سیاست‌های دولت هاشمی‌رفسنجانی، نقش فرزندان آقای هاشمی‌رفسنجانی در فتنه اخیر و دانشگاه آزاد اسلامی به گفتگو نشست.

زاکانی با تاکید بر اینکه "ابزار دست بیگانگان شدن جرم بسیار بزرگی است" خاطرنشان کرد که "دشمنان با استفاده از عوامل دست‌نشانده داخلی از هر فرصتی برای بهره‌برداری و ضربه زدن به نظام استفاده می‌کنند و به‌طور قطع سناریوی رقم‌خورده در ماه‌های اخیر فقط برای انتخابات طراحی نشده بود و در این خصوص سران جریان سبز زمینه فتنه را فراهم کردند که این جرمی سنگین و نیازمند توبه و عذرخواهی و جدا نمودن صف خود از هتاکان و آشوبگران است."

وی به اظهارات کیان تاجبخش، یکی از متهمین حوادث پس از انتخابات اشاره کرد و افزود: تاجبخش گفت که این افراد از دهه 70 با استقرار در کشور و ارتباط با مسئولان وقت، به دنبال تغییر فرهنگ مردم در جهت نفی باورها، اعتقادات و ارزش‌ها در جامعه بودند و علاوه بر آن تلاش می‌کردند مانند شوروی سابق، نهادهایی را با گرایش‌های مختلف ساماندهی و ذیل آنها شبکه‌سازی کنند تا بدین واسطه هم اعتقادات مردم را دستخوش تحول و تغییر نمایند و هم یک قدرت عملیاتی برای تغییر حاکمیت و ضربه زدن به نظام اسلامی را کسب نمایند.

سناریوی براندازی نظام، خوابی تعبیر ناشدنی است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی "سناریوی دشمنان برای براندازی نظام" را "یک خواب تعبیر ناشدنی" خواند و تصریح کرد: به طور قطع تلاش دشمنان و انسان‌های خودفروخته در کشور برای براندازی نظام ناکام می‌ماند؛ زیرا این نظام مبتنی بر پشتوانه‌های مردمی و بر پایه ارزش‌های دینی است.

سران فتنه داعیه‌مداران قدرت هستند

زاکانی سران فتنه را جزو "داعیه‌مداران قدرت" خواند و گفت: ظاهرا این افراد فقط قدرت برایشان موضوعیت دارد و به همین دلیل بر روی ارزش‌ها، باورها و اعتقادات مردم پا می‌گذارند و به ساختارشکنی و قانون‌شکنی می‌پردازند البته از سوی دیگر ساده‌لوحی آن‌ها باعث ابزار شدنشان به دست دشمنان قسم خورده این انقلاب شده که این موضوع نیز خود مصیبت بزرگی است.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان این‌که "نظام راه گفتگو و تعامل را برای همگان باز کرده است"، خاطرنشان کرد: متاسفانه نامزدهای معترض و عناصر پشتیبان آن‌ها با زیر پا گذاشتن قانون از رافت نظام جمهوری اسلامی ایران سوءاستفاده کرده‌اند و حسن نظر نظام را در بررسی همه‌جانبه اعتراضاتشان بی‌پاسخ گذاشته و فقط با هیاهو و جنجال فضای جامعه را ملتهب کردند.

وی افزود: هنگامی که اعضای منتخب کمیسیون امنیت ملی نزد کروبی رفتند و گفتند به چه دلیل شما نماینده‌ای را برای دفاع از خود و بعد از جلسه اولیه نمایندگانتان در 26 خرداد ماه با شورای نگهبان مجددا به این شورا نفرستادید تا از تمهیدات انجام پذیرفته توسط این شورا برای رسیدگی به شکایاتتان بهره ببرید، وی گفت که من کرباسچی را مشخص کردم و نزد موسوی فرستادم ولی وی با پیگیری امر و رفتن کرباسچی موافقت نکرد.

حمایت بلندگوهای غربی از سران فتنه

زاکانی تاکید کرد که "این مساله حکایت از انسداد این جریان و لجبازی اعضای آن با هم دارد و آن‌ها نمی‌خواهند از راه ثوابی که رهبر معظم انقلاب پیش پای آن‌ها گذاشته تبعیت کنند."

وی با بیان این‌که "عناصر و بلندگوهای غربی از افرادی مانند موسوی، کروبی و خاتمی حمایت می‌کنند" افزود: امام خمینی(ره) همیشه می‌گفتند که نباید کاری کنیم که مورد تشویق سران سلطه و کشورهای غربی قرار بگیریم.

افزایش موج اشرافی‌گری پس از جنگ

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه به علل مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات پرداخت و گفت: دلیل حمایت افراد مستضعف و محروم از دولت و نوع نگاه دولت و جریان اصولگرا در جهت خدمت‌رسانی به اقصی نقاط کشور و عدم تبعیض به رسیدگی بخشی و همچنین نشانه اقبال مردم در جهت شعارها و ارزش‌های انقلاب و نظام است.

وی در خصوص زمان شکل‌گیری جریان اشرافی‌گری در کشور خاطرنشان کرد: موج اشرافی‌گری پس از جنگ سرعت یافت. اگرچه در دهه 60 یک عده در کنار موج گسترده حضور نیروهای مردمی در دفاع از اسلام و کشور این مسیر را انتخاب نکردند و اگر در معرض نیز بودند بعدها به عنوان عنصر پشیمان دچار دنیا زدگی شدند.

رویه غلط  هاشمی رفسنجانی و صدمات جدی در برابر دستاوردهای دوره سازندگی

زاکانی دوره ریاست‌جمهوری هاشمی‌رفسنجانی را "آغاز رویکرد اقتصادی غلط در کشور" دانست و گفت که "هاشمی رفسنجانی مبنای خود را بر این گذاشت که ماحصل خرابی‌های دوران ستمشاهی را ترمیم و در عین حال خرابی‌های دوران جنگ را نیز بازسازی کند. رویکرد سوم هاشمی رفسنجانی جبران فاصله میان ایران و سایر کشورهای پیشرفته بود و بنا داشت این 3 کار را در یک برنامه در کنار هم قرار دهد."

وی تاکید کرد که "آقای هاشمی‌رفسنجانی برای انجام این امور بسیار حیاتی، یک الگو و رویه غلطی را پیش گرفت که صدمات جدی در کنار دستاوردهایش به وجود آورد."

تعمیق شکاف طبقاتی و تشدید فقر و غنا با سیاست‌های هاشمی رفسنجانی

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این‌که "سیاست‌های هاشمی‌رفسنجانی، کشور را به سمت فراموش کردن مستضعفان و فقر و غنا برد" تصریح کرد: در دوران هاشمی، با فاصله‌ای که میان طبقات مختلف جامعه ایجاد شد و همچنین با استفاده از رانت‌های گوناگون، کشور به سمتی رفت که در حال حاضر یکی از دردهای جامعه ما فاصله طبقاتی موجود است.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به این‌که "سیاست‌های هاشمی‌رفسنجانی بعد از جنگ، ایران را دچار آسیب‌های جدی کرد" اظهار داشت که اگرچه در آن دوران برخی زیر ساخت‌ها ایجاد شد ولی آسیب‌های ایجاد شده در فاصله طبقاتی و یا ظهور عده‌ای نوکیسه و فرصت‌طلب تلاش زیادی را طلب می‌کند تا این معضلات از بین رفته و ترمیم شود.

نقش فائزه و مهدی هاشمی در انتقال اخبار نادرست به نخبگان

زاکانی به انتقاد از "افرادی که اخبار نادرست به نخبگان منتقل می‌کنند" پرداخت و ادامه داد: نمونه‌ای از عناصری که اخبار نادرست را به بزرگان منتقل می‌کردند، مهدی هاشمی‌رفسنجانی بود که علاوه بر این که در جامعه وی و همچنین فائزه هاشمی‌رفسنجانی عاملی برای دامن زدن به مسائل و جو سازی بودند، اخبار را از زاویه دید خود برای بهره‌برداری به اساتید و علما منتقل می‌کردند.

وی تاکید کرد که "امثال مهدی هاشمی به دنبال اغراض خود بودند که خوشبختانه در مقابل فراست و عمق بینش علما و اساتید ناکام ماندند."

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به "دلایل برخوردهای دوگانه با عوامل حوادث پس از انتخابات از جمله فائزه و مهدی هاشمی‌رفسنجانی" تصریح کرد: قانون باید برای همه جاری باشد و در مورد مهدی هاشمی باید گفت که وی از دهه 70 پرونده‌های مهمی در قوه قضائیه دارد که باید به آن رسیدگی شود.

زاکانی تاکید کرد: این افراد مثل سایرین در مقابل قانون پاسخگو هستند و رسیدگی به اتهامات این افراد آزمونی برای قوه قضائیه است.

برخورد زودهنگام با سران فتنه التهاب‌آفرین و ابهام‌زا است

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در مورد "تعلل در محاکمه سران فتنه" تصریح کرد: برخی مواقع در محاکمه برخی افراد وقفه‌ای صورت می‌گیرد تا صحنه برای روشنگری و هدایت بهتر امور فراهم شود. برخورد زودهنگام با این افراد شرایطی را مهیا می‌کند که فرد خطاکار به یک قهرمان در عرصه بین‌المللی و داخلی تبدیل شود.

زاکانی با بیان این‌که "برخورد زودهنگام با سران فتنه التهاب‌آفرین و ابهام‌زا است" اظهار داشت: در حال حاضر این افراد هر قدر بیانیه و اطلاعیه بدهند، مردم نسبت به اهداف غلط و ادعاهای نادرست آن‌ها شناخت بیشتری پیدا می‌کنند و کار به جایی می‌رسد که این پیام‌ها نه تنها اثربخشی نخواهد داشت بلکه مردم نسبت به اغراض نادرست آنها آشنا شده و با شفافیت فضای کشور، مهار فتنه آسان‌تر می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که سران فتنه باید هزینه خسارت‌های وارده مادی و معنوی به نظام را بپردازند، گفت که من تصور می کنم برخورد زودهنگام با عناصر فتنه، اثربخشی لازم را نخواهد داشت و در صورت مواجهه ناقص، برخی از آن‌ها با فتنه‌انگیزی خود به اهدافشان می‌رسند.

بیانیه موسوی عقب‌نشینی بدون اظهار ندامت بود

وی در تحلیل بیانیه‌های اخیر موسوی و کروبی اضافه کرد: اگر کسی قصد بیان سخنان ضد انقلابی را داشته باشد، حرفی بیشتر از کروبی نمی‌گوید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن بیانیه اخیر کروبی، بیانیه موسوی را "تکرار بیانیه‌های گذشته و در راستای محکوم کردن نظام" خواند گفت که بیانیه 17 موسوی دو بخش داشت که بخش اول، حرف‌های گذشته وی و بخش دوم پنج پیشنهاد برای برون رفت از شرایط فعلی بود.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به درخواست قطع حمایت از دولت توسط وی در اولین شرط بیان شده در اطلاعیه موسوی اشاره کرد و افزود: "اگر در دوران نخست‌وزیری موسوی، حمایت‌های امام را از وی جدا نمایید، آن وقت می‌توانید قضاوت کنید که آیا اصلا موسوی می‌توانسته دولت خود را استمرار دهد یا خیر؟ حال موسوی چطور انتظار دارد که دولت دهم بدون حمایت ادامه حیات داشته باشد؟ ولی به هر حال بخش دوم بیانیه اخیر موسوی را نوعی "عقب‌نشینی بدون اظهار ندامت و طلب پوزش از مردم" می‌توان تلقی کرد.

رضایی به جای نامه بیانیه می‌داد

زاکانی با اشاره به نامه رضایی به رهبر معظم انقلاب تصریح کرد که "اگر فردی به دنبال اثربخشی پیشنهاد خود باشد، در نامه‌نگاری مستقیم خطاب به رهبر معظم انقلاب باید آن را غیرعلنی و به دور از فضای رسانه‌ای ارائه دهد."

وی تاکید کرد که "اگر رضایی به دنبال علنی کردن آن نامه بود، باید آن را به صورت بیانیه ارائه می‌داد."

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که "نظام تمامی ظرفیت‌های قانونی را برای دفاع سران فتنه از خود باز گذاشته بود" اضافه کرد: مقام معظم رهبری پس از انتخابات با موسوی و به طور خاص با مسئولان ستادهای این کاندیداها جلسه مفصلی گذاشتند و سپس به شورای نگهبان دستور پیگیری اکید دادند ولی بر خلاف تمدید مهلت، قبول اعتراض‌ها در شورای نگهبان و پیگیری‌های بی‌سابقه شورای نگهبان خبری از حضور موسوی و کروبی و پیگیری قانونی آن‌ها نشد.

موسوی و کروبی رسانه دارند

وی ادعای موسوی و کروبی مبنی بر "ابطال انتخابات" را "جرم سنگین" دانست و گفت که "آن‌ها بدون هیچ دلیلی برخلاف قانون و منافع ملی و انقلابی عمل و جامعه را ملتهب کردند."

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ درباره توجیه موسوی و کروبی در خصوص استفاده از رسانه‌های غربی به دلیل نداشتن رسانه داخلی اظهار داشت: آن‌ها در زمان انتخابات رسانه‌های متعددی داشتند و در حال حاضر نیز این افراد روزنامه‌ها و هفته‌نامه‌هایی را با سلایق مخصوص به خود در کشور دارند.

وی افزود که "توصیه‌هایی نیز برای استفاده از رسانه ملی به آن‌ها شد ولی از آن استقبال نکردند. اگر این افراد از ابتدا مسیر درستی را انتخاب می‌کردند، می‌توانستند از فضای رسانه ملی نیز بهره بگیرند."

امثال سروش و مهاجرانی ارزشی ندارند

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی درباره بیانیه اخیر جمعی از اصلاح‌طلبان خارج‌نشین گفت: به نظر من این افراد، این‌قدر ارزش و قیمت ندارند که کسی در مورد آنها اظهارنظر کند. همین‌قدر که این افراد از کروبی حمایت کرده و رای وی را به 350هزار رای تنزل دادند، شأن آنها را مشخص می‌کند.

متولیان فتنه به دنبال راه برون‌رفت از آتش خود ساخته

وی ادامه داد: مردم ما در راهپیمایی 9 دی پاسخ کوبنده‌ای را به این افراد و عده‌ای که می‌خواستند در بستر حوادث پس از انتخابات دست به آشوب بزنند و به ویژه به سران نظام سلطه دادند تا جایی که هر یک از این‌ها امروز به دنبال راه برون‌رفت از آتشی هستند که خود برافروخته‌اند.

ایراد اصلی مدیریت دانشگاه آزاد قانون گریزی و قانون شکنی است

زاکانی در خصوص دانشگاه آزاد نیز گفت که "اگر کسی تمام عملکرد دانشگاه آزاد را نفی کند، این یک کار اشتباه است."

وی در بیان علت این موضوع اظهار داشت که "این دانشگاه در هر صورت خدماتی را در کشور انجام داده است ولی تایید عملکرد این مجموعه نیز صحیح نیست و به‌طور قطع کاستی‌هایی دارد که اولین قربانی آن دانشجویان و اساتید هستند."

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این‌که ایراد اصلی دانشگاه آزاد قانون‌گریزی و قانون‌شکنی است، تاکید کرد که "ما از ابتدا به دنبال اصلاح دانشگاه آزاد بودیم.



امیرالمومنین علی علیه السلام :

کسى کــه کردارش او را بــه جایى نرسانــد ، افتخارات خانــدانش

او را بــه جایى نخواهد رسانیــد.
نهج البلاغه ، حکمت 23

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها