مدافع تيم فوتبال پرسپوليس: براي بازي با الوحده انگيزه زيادي دارم
سه شنبه 24 اسفند 1389 5:16 AM
سايت رسمي باشگاه پرسپوليس قبل از بازي پرسپوليس و الوحده گفتوگوي کوتاهي را با ابراهيم شکوري انجام داده که از حضورتان مي گذرد.
* در بازي با شهرداري با وجود موقعيت هاي بسياري که وجود داشت، پرسپوليس به تساوي رسيد، علتش چه بود؟
اين بازي يکي از بهترين بازي هاي پرسپوليس در ليگ بود. موقعيت هاي زيادي داشتيم که بي دقتي در زدن ضربات آخر باعث از دست رفتن اين دو امتياز شد. فکر مي کنم بعدها براي اين دو امتياز حسرت بخوريم. البته نبودن چندين بازيکن اصلي هم مزيد بر علت شده بود. اميدوارم باز هم موقعيتي برايمان فراهم شود که تيم را به بالاي جدول برسانيم.
* عملکرد خط دفاعي در اين بازي چطور بود؟
شش، هفت بازي است که خط دفاعي عملکرد خوبي داشته و تنها يک گل آن هم به خاطر اشتباه فردي دريافت کرديم ولي هنوز با آمادگي کامل فاصله زيادي داريم.
* در بازي با الاتحاد چطور؟
آن بازي شرايط و استرس خاص خودش را داشت، اولين تجربه ما در اين فصل ليگ قهرمانان بود و شرايط غير فني هم در اين نتيجه موثر بود. به اميد خدا اين نتيجه را در بازي با الوحده جبران مي کنيم.
* وضعيت خودت و شرايط تيم را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
در اين هشت، نه بازي اخير در ترکيب اصلي بودم و شرايط بدني و روحي مناسبي دارم. با توجه به جو سازي عرب ها در بازي با الاتحاد انگيزه زيادي براي اين ديدار دارم. اگر تيم آماده باشد خط دفاعي هم آماده است، در وهله اول بايستي دروازه را بسته نگه داريم بعد به فکر باز کردن دروازه آنها باشيم.
* ملوان، تيم شاهين را در بوشهر شکست داده، به نظر شما پرسپوليس مي تواند در انزلي اين تيم را مغلوب کند؟
ملوان يکي از تيم هاي يکدست و متعصب ليگ برتر است که در خانه به هيچ حريفي اجازه خودنمايي نمي دهد اما ما هيچ راهي جز شکست اين تيم در خانه اش نداريم. از سوي ديگر بازي هاي پيش از داربي اهميت فراواني در بالا بردن روحيه بازيکنان دارد. پس براي اختتاميه بازيهاي سال 1389 بايد برنده اين مسابقه باشيم.
نور