0

پیامک های عاشقانه

ketabdar
ketabdar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 34

پیامک های عاشقانه
دوشنبه 5 بهمن 1388  5:27 PM

ـ ز دوستان دو رنگم عجيب دل تنگ است ... فداي همت آن دشمني که يکرنگ است ...

ـ زندگي همچون بادکنکي است در دستان کودکي ، که هميشه ترس از ترکيدن آن لذت داشتنش را از بين مي برد .

ـ کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود ، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم .

ـ نه دل در دست محبوبي گرفتار ، نه سر در کوچه باغي بر سردار ، از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ؟ پياده مي شوم دنيا نگهدار

ـ چقدر حقيرند مردماني که نه جرات دوست داشتن دارند ، نه اراده دوست نداشتن ، نه ليقات دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن ، با اين حال مدام شعر عاشقانه مي خوانند .

ـ روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت . هر کسي غصه اينکه چه مي کرد نداشت . چشم سادگي از لطف زمين مي جوشيد . خودمانيم زمين اين همه نامرد نداشت .

ـ آدمي ساخته افکار خويش است فردا همان خواهي شد که امروز بدان فکر مي کني .

ـ شما هم نسبت به خداوند ديني داريد ، آنچه به پروردگار مديونيم ، دوست داشتن ديگران است .

ـ خدايا سرشت توپاک و بي آلايش ، پس از تو مي خواهم چنين دلهاي بي آلايش را که قطره اي از نهاد توست ، گريان مکني .

ـ خوب که نگاه مي کني غريبه ها هم آشنا هستند ! دنياي کوچکي است واقعاً .

ـ گفت فرق رويا با آرزو چيست ؟ گفتم آرزو يک حقيقت نزديک است ولي رويا يک آرزوي شيرين دست نيافتني . گفت من رويا هستم يا آرزو ؟ گفتم روياي که به حقيقت پيوستن آن يک آرزوي شيرين است .

ـ سکوت دردناک است اما در سکوت است که همه چيز شکل مي گيرد و در زندگي ما لحظه هايي هست که تنها کار ما بايد انتظار کشيدن باشد .

ـ همه چيز درپايان خوب است . اگر خوب نباشد بدانيد که هنوز به نقطه پايان نرسيده است .

ـ هر وقت صداي مسيج موبايلت اومد نگو مسيج دارم بگو دوستي دارم که به يادمه .
در ذهن اگر نيافرينمت ميميرم ، از شاخه اگر نچينمت مي ميرم ، اي عادت چشمان کم حوصله ام ، يک لحظه اگر نبينمت مي ميرم ، بيادتم رفيق .

ـ بزرگترين درد دنيا ميدوني چيه ؟ اينکه بفهمي پناه لحظه هات پناهگاه ديگه داره .

ـ هر که با احساس باشد عاقبت خواهد شکست ، اين جواب سادگي است .

ـ دل مي رود ز دستم صاحب دلان خدا را ، دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا .

ـ سعي من بر اين است که حساب شده قدم بردارم در واقع امروز همان فردايي است که ديروز در انتظارش بودم .

ـ براي اداره کردن خودت از عقلت استفاده کن و براي اداره کردن ديگران از دلت دلم گرفت از آدماييکه مي خوان مال اونا باشي اما مال تو نيستن از آدماييکه زير بارون واست ميميرن وقتي آفتاب شد يادشون ميره دوري کن .

ـ دوستان عاشق شدن کار دل است ، دل چو دادي ، پس گرفتن مشکل است ، تا تواني با رفيقان همرنگ باش ، يا مزن لاف رفيقي يا حقيقت مرد باش ...

ـ ماهاتما گاندي مي گويد : هفت چيز انسان را از پاي در مي آورد و هلاک مي سازد :
1 ـ سياست بدون شرف
2 ـ لذت بدون وجدان
3 ـ پول بدون کار
4 ـ شناخت بدون ارزشها
5 ـ تجارت بدون اخلاق
6 ـ دانش بدون انسانيت
7 ـ عبادت بدون فداکاري

ـ آنکه کارش را دوست ندارد خيلي زود پير مي شود .

ـ اگر جانت در خطر بود به جاي پنهان شدن بکوش همگان را از گرفتاري خويش آگاه سازي .

ـ پشتيباني از داشته ديگران ، پشتيباني از داشته خود ماست .

ـ در دوي زندگي ، هميشه هماورد را شانه به شانه ات بپندار و هميشه با خود بگو تنها يک گام پيشترم ، تنها يک گام .

ـ پيش نياز دلير بودن بدني ورزيده نيست ، گاهي آدمهاي سبکبار ، پشت کوهستان راهم به خاک ماليده اند .

ر
نیک نژاد
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها