0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آرون سوارتز، مبارز خواهان آزادی اینترنت خودکشی کرد
یک شنبه 24 دی 1391  12:00 PM

آرون سوارتز از طراحان اولیه وب‌سایت اجتماعی-خبری ریددیت (Reddit) بود.

آرون سوارتز، از نخبگان جوان برنامه‌نویسی و چهره مشهور در میان فعالان جوان جویای آزادی اینترنت، در سن ۲۶ سالگی با خودکشی به زندگی خود خاتمه داد.

بنابرگزارش‌ها، جسد آقای سوارتز که در میان دانشجویان نخبه دانشگاه‌هایی چون ام.آی.تی آمریکا "یک قهرمان" محسوب می‌شد، روز جمعه (۱۱ ژانویه - ۲۲ دی) در آپارتمان شخصی‌اش در نیویورک پیدا شده است.

به گزارش ایتنا از بی.بی.سی، آقای سوارتز از طراحان اولیه وب‌سایت اجتماعی-خبری ریددیت (Reddit) بود.

آرون سوارتز، برنامه‌نویسی را از کودکی شروع کرده بود و در نوجوانی هنگامی که تنها ۱۴ سال سن داشت یکی از پدیدآورندگان نسخه اولیه آر.اس.اس (RSS) بود.

آر اس اس (Really Simple Syndication) شیوه‌ای ساده است که به کاربران اینترنت امکان می‌دهد به طور خودکار تازه‌ترین اخبار موجود در وب‌سایت‌ها را دریافت کنند.

آرون سوارتز خیلی زود به جمع فعالان مدافع آزادی اینترنت و مخالف سانسور در فضای مجازی پیوست.

او در ماه‌های گذشته با اتهام هک کردن برخی وب‌سایت‌ها روبرو شده بود.
اتهام او هک کردن و نفوذ به وب‌سایت‌های دانشگاه‌ها و دستیابی به هزاران صفحه از اطلاعات آکادمیک از وب‌سایت جی‌استور(JSTOR) بود.
اطلاعاتی که به گفته بازپرسان آقای سوارتز گفته بود در نظر داشته همه آنها را به طور رایگان در اختیار عموم قرار دهد.

آرون سوارتز در جلسه سال گذشته بازپرسی همه اتهام‌ها را رد کرده بود و قرار بود ماه آینده دوباره در دادگاه حاضر شود.

مقامات پزشکی قانونی نیویورک تایید کرده‌اند که آرون سوارتز ۲۶ ساله پس از حلقه آویز کردن خود در آپارتمان شخصی‌اش، جان داده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها