|
روش ساده برای پیمانه کردن عسل و کره و روغنهای جامد !
|
|
معمولا برای پیمانه کردن دقیق یک سری ازمواد غذایی مانند عسل و با کره جامد و .. مشکل وجود دارد.خصوصا هنگامی که بخواهیم انذاره ها دقیق باشد
|
پيمانه كردن عسل:
قاشق يا پيمانه مورد نظر را اول چرب كنيد، بعدچند ثانيه درآب گرم فرو كنيد و بعد به مقدار مورد نياز عسل برداريد.
پيمانه كردن كره يا روغن جامد:
قاشق يا پيمانه مورد نظر را چند لحظه در آب داغ فرو ببريد، بعد در قالب كره يا ظرف روغن جامد بزنيد و مقدار مورد نياز خود را به راحتی برداريد.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20