پاسخ به:مجله خانه داری
سه شنبه 24 اسفند 1389 2:32 PM
پارچه هايی از قبیل (تورووال، رومیزی ، سفره ، سرودست ویقه های تزئینی زنانه و بچه گانه) با استفاده ازنشاسته خام – برنج – صمغ و ژلاتین آهار زده میشوند.
طرزتهیه نشاسته پخته:
15 تا 16 گرم نشاسته در هر لیتر آب به نسبت آهار زدن مصرف میشود.
آهار زدن پارچه های ضخیم:
از مخلوط نشاسته و براکس ،80 گرم نشاسته را در یکلیتر آب سرد و 20 گرم براکس را در آب نیم گرم و به علاوه 4 گرم پارافین برای براق شدن آن استفاده میکنیم.
آهار زدن پارچه های رنگین:
با استفاده از آب صمغ.
آهار زدن پارچه های لطیف:
با استفاده از آب بر نج.
آهار زدن پیش بند بچه یا تور های رومیزی:
با استفاده از یک استکان نشاسته با کمی آب سرد.
آهازر زدن متقال بالش:
یک قاشق غذا خوری نشاسته با دو لیترآب.
طرز استفاده از ژلاتین برای آهار زدن:
با استفاده از یک عدد ژلاتین با دو لیتر آب جوش.
آهارزدن پارچه های نخی:
با استفاده ازنشاسته میتوان پارچه های نخی را آهار زد