طرز تهیه ران مرغ تنوری
پنج شنبه 10 دی 1388 9:34 AM
مواد لازم:
• 8 تکه ران مرغ (فقط قسمت پایین ران)
• 4/1 ق.چ. نمک
• 4/1 ق.چ. فلفل سیاه
• 2 حبه سیر ریز خرد شده یا 1 ق.چ. پوره سیر آماده
• 2 ق.چ. روغن
• 4/3 پیمانه سس باربکیو
• 4/1 پیمانه سس گوجه فرنگی
• 4/1 پیمان آب پرتقال یا آب
• 2 ق.س. شکر
• 2 ق.س. شربت قند نسبتا غلیظ
• کمی سس فلفل تند (در صورت تمایل)
روش تهیه:
1. پوست مرغ را گرفته و در سینی فر که با اندکی روغن چرب شده است بچینید. نمک و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت 25 دقیقه در فر 375با دمای درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد بپزید.
2. در این فاصله سس را تهیه کنید. در یک ماهیتابه متوسط، سیر را به مدت 30 ثانیه در روغن زیتون داغ و روی حرارت متوسط بپزید. سس باربکیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شکر و شربت –و در صورت تمایل سس فلفل تند- را اضافه کرده بهم بزنید تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.
3. به کمک قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت 20 تا 25 دقیقه دیگر یا زمانی که کاملا پخته شوند در فر 180 درجه فارنهایت یا 82 درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم کنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.
4. این رانهای تنوری را میتوانید با غذاهایی چون برنج ساده، پوره سیب زمینی و/یا انواع سبزیجات پخته سرو کنید.