0

سیب زمینى سرخ شده و خطر ابتلا به دیابت

 
pakdamani
pakdamani
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 167
محل سکونت : مازندران

سیب زمینى سرخ شده و خطر ابتلا به دیابت
پنج شنبه 3 دی 1388  10:33 AM

مصرف بیش از حد سیب زمینى سرخ شده، خطر ابتلا به بیمارى دیابت نوع دوم را افزایش مى دهد. این موضوع در مورد خانم هاى چاق بیشتر صادق است. با وجود اینکه سیب زمینى مزایاى فراوانى به همراه دارد، اما داراى ماده اى به نام (GI) یا «گلى سمیک» است که باعث افزایش شدید و سریع قند خون مى شود. این قندها پس از مدتى به سلول هاى پانکراس (که هورمون انسولین تولید مى کنند) آسیب مى رساند. پزشکان مى گویند: خطر ابتلا به بیمارى دیابت نوع دوم، در زنانى که مقدار زیادى سیب زمینى سرخ شده مصرف مى کنند، ۲۱ درصد بیش از بقیه افراد است. غلات، سبزیجات غنى از فیبر، میوه ها و مرکبات داراى مقدار کمترى (GI) هستند، بنابراین مى توانند بهترین جایگزین براى سیب زمینى باشند چون خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش مى دهند.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها