0

قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)

 
azadeh7
azadeh7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 442
محل سکونت : اصفهان

قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)
شنبه 28 آذر 1388  10:24 AM

در اینجا یكی از غذاهای معروف جنوب ایران را كه با ماهی تهیه می‌شود به شما آموزش مى‌دهیم :
 

مواد لازم :                                          

ماهی:    2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)

پیاز متوسط:    3 تا 4 عدد

گشنیز:1      کیلوگرم

شنبلیله:   250  گرم

تمبر هندی:   200 گرم

زردچوبه:   2  قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده :   به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)

سیر:1 بوته

روغن:    200 گرم 


طرز تهیه :

سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می‌کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سیر را می‌کوبیم و در پیاز می‌ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می‌گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می‌گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می‌گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می‌ریزیم. تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می‌کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می‌گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می‌کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می‌نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می‌کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می‌ریزیم و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می‌کنیم. نوش جان!

 

mobile

 

تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها